Milli Maçin Ardindan

Norveç Milli Takimi Teknik Direktörü Solbakken:'Türk Milli Takimi'nin hizli baslayacagini biliyorduk ama golü buldular. Sonra kontrolü ele geçirdik'

2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri G Grubu yedinci maçinda deplasmanda Türkiye ile 1-1 berabere kalan Norveç'in teknik direktörü Stale Solbakken, maçin büyük bölümünde oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarini söyledi.

Karsilasmadan sonra düzenlenen basin toplantisinda konusan Solbakken, "Biz bir anlamda tuzaga düsmüs olduk, Türk milli takiminin hizli baslayacagini biliyorduk ama golü buldular. Bu hizli tempoya yakalandik, rakip takimin oyunculari çok iyiydi, bir gol buldular. Sonra kontrolü ele geçirdik. Türkiye'nin yeni antrenörünün çok basarili oldugunu biliyorum. Basarilarinin da devami gelecektir." ifadelerini kullandi.

Norveç'in tek golünü atan Kristian Thorstvedt, golden sonra tribünlerin tepki gösterdigi gol sevinciyle ilgili olarak, "Normal bir kutlama yaptik, burada taraftara karsi bir sey yapmis degilim. Takimimiz çok iyi, teknik direktörümüz çok iyi, bu ekiple iyi isler basarabilecegimize inaniyorum." seklinde konustu.

Kaynak: AA