Nusaybin Belediyespor Kulübü Için Dayanisma Gecesi Düzenlendi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Belediyespor için yardimlasma ve dayanisma gecesi düzenlendi.

Bir konaklama tesisinde düzenlenen gece, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Serkan Tekin’in açilis konusmasiyla basladi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin ilçede yaptigi tesislere deginen Tekin, daha sonra Nusaybin Belediyespor hakkinda bilgi verdi. Gecede konusan Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi ise, ilçede güzel yatirimlarin devam ettigini kaydetti.

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Toto Teskilat Baskanligi ile Nusaybin Belediyesi isbirliginde spor anlaminda birçok projeye imza attiklarini bildiren Kayabasi, Nusaybin gençleri, sporculari ve sporseverleri için çalismalarina devam edeceklerini ifade etti.

Kayabasi, "Birçok tesis hizmete aldik. Belediye olarak içerisinde voleybol, futbol ve ilk olacak tenis kortu yani sira birçok salon sporlari yapabilecegimiz alanlar olusturduk. Çok sükür ki birçok bransta ülke çapinda madalya alan sporcularimiz var. Insallah Mart ayi gibi yari olimpik kapali yüzme havuzunu bitirmeyi planliyoruz. Havuzla, sporla temas etmemis hiçbir Nusaybinli kardesimizi birakmayacagiz. Yine Gençlik ve Spor Bakanligimiz Spor Toto Teskilat Baskanligi ile belediyemiz isbirliginde 1000 kisilik spor salonu yapilacak. Sunu özellikle vurgulamak istiyorum birçok il merkezinde bulunmayan spor salonu Allah’in izniyle Nusaybin’imize kazandirmis olacagiz. Insallah en yakin zamanda mevcut stadimizi da yenileyecegiz" dedi.

Sporun sadece bir aktiviteden ibaret olmadigini belirten n altini çizen Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Kayabasi, Nusaybin’in tesislesme anlaminda önemli bir süreci geride biraktigini kaydetti.

Tesislesmeden sonra önemli olanin bu tesisleri dolduracak yavrularin buraya yönlendirmek oldugunu bildiren Kayabasi, "Spor birlestirici güçtür. Yavrularimizin sadece fiziki gelisimine degil disiplin, ahlak ve memleket sevgisi gibi birçok anlamda gelisimlerini sagliyor. Bizler o yüzden spor üzerinde çok yogun bir sekilde duruyoruz, duracagiz, durmaya devam edecegiz. Sizlerin burada olmasini çok önemsiyorum. Bu adiminizla Nusaybin için varim, sporumuzu, sporcumuzu desteklemeye haziriz mesajini özellikle aldigimi ifade etmek istiyorum. Bu anlamda tesekkürlerimi sunuyorum" seklinde konustu.

Nusaybin Belediyespor Dernegi Yardimlasma ve Dayanisma Gecesine Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Serkan Tekin, Nusaybin Belediyespor Kulüp Baskani Necmettin Kardas, STK temsilcileri, is insanlari ve çok sayida Nusaybinli sporsever katildi.

Kaynak: İHA