Nusaybin Belediyespor Için Dayanisma Gecesi Düzenlendi

Mardin'de Nusaybin Belediyespor için yardimlasma ve dayanisma gecesi düzenlendi.

Bir konaklama tesisinde düzenlenen programda konusan Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Ercan Kayabasi, ilçede güzel yatirimlarin yapilmaya devam ettigini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Toto Teskilat Baskanligi ile Nusaybin Belediyesi is birligiyle spor anlaminda birçok projeye imza attiklarini bildiren Kayabasi, Nusaybin'in gençleri, sporculari ve sporseverleri için çalismalara devam edeceklerini belirtti.

Kayabasi, sunlari kaydetti:

"Birçok tesis hizmete aldik. Belediye olarak içerisinde voleybol, futbol ve ilk olacak tenis kortunun yani sira birçok salon sporu yapabilecegimiz alanlar olusturduk. Çok sükür birçok bransta ülke çapinda madalya alan sporcularimiz var. Insallah mart ayi gibi yari olimpik kapali yüzme havuzunu bitirmeyi planliyoruz. Yine Bakanligimiz Spor Toto Teskilat Baskanligi ile belediyemiz is birliginde 1000 kisilik spor salonu yapilacak. Sunu özellikle vurgulamak istiyorum ki; birçok il merkezinde bulunmayan spor salonunu Nusaybin'imize kazandirmis olacagiz. Insallah en yakin zamanda mevcut stadimizi da yenileyecegiz."

Sporun sadece bir aktiviteden ibaret olmadigina isaret eden Kayabasi, Nusaybin'in tesislesme anlaminda önemli bir süreci geride biraktigini aktardi.

Kayabasi, sporun birlestirici bir güç olduguna dikkati çekerek, "Spor üzerinde çok yogun bir sekilde duruyoruz, duracagiz, durmaya devam edecegiz. Sizlerin burada olmasini çok önemsiyorum. Bu adiminizla 'Nusaybin için varim, sporumuzu, sporcumuzu desteklemeye haziriz' mesajini özellikle aldigimi ifade etmek istiyorum. Bu anlamda tesekkürlerimi sunuyorum." diye konustu.

Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Serkan Tekin, Gençlik ve Spor Bakanligi'nca ilçeye kazandirilan tesisler ve Nusaybin Belediyespor ile ilgili bilgi verdi.

Programa, Nusaybin Belediyespor Kulüp Baskani Necmettin Kardas, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, is insanlari ve sporseverler katildi.

Kaynak: AA