Uluslararasi Dünya Baris Kupasi Basladi

Bu sene 6’ncisi düzenlenen Uluslararasi Dünya Baris Kupasi turnuvasi Kemer’de basladi. Kemer’de Ege Bölgesi Masterler Futbol Federasyonu tarafindan düzenlenen turnuvaya 13 ülkeden 32 veteran takim katildi. ‘Savasi birakalim, dünyada baris ve huzur olsun’ mesajiyla yapilan turnuvadaki maçlarin baslama vurusunu Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu yapti.

Baskan Topaloglu, yaptigi açiklamada, turnuvaya katilanlari Kemer’de agirlamaktan büyük mutluluk duyduklarini söyledi.

Sporun kardeslik ve dostluk göstergesi oldugunu ifade eden Topaloglu, “Su anda Filistin ve Fasli kardeslerimiz maç yapiyor. Dostluklarini pekistiriyorlar. Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik ve vermeye de devam edecegiz. Turnuvaya katilan tüm takimlara basarilar diliyorum” diye konustu.

Ege Bölgesi Masterler Futbol Federasyonu Onursal Baskani Ahmet Gök, 6 yildir dostluk turnuvasi yaptiklarini belirterek “Gelen takimlar hem Türkiye’yi taniyor hem de ülkelerinde Türkiye’yi tanitiyorlar. Amacimiz ve mesajimiz sudur. Savasi birakalim, dünyada baris ve huzur olsun” dedi.

Turnuvada, Baskan Topaloglu’na desteklerinden dolayi Filistin atkisi hediye edildi. Turnuva, 11 Ekim Pazartesi yapilacak final müsabakalari ile sona erecek.

Kaynak: İHA