Kocasinanli Sporcu Kenan Eren Kahraman Yine Türkiye Sampiyonu Oldu

Kocasinan Belediye Spor Kulübü sporcularindan Kenan Eren Kahraman, 2021 Minikler Türkiye Sampiyonlugunun ardindan 2021-2022 Sezonu Küçükler Türkiye Sampiyonu oldu. Ayten Ceren Kahraman ise Minikler kategorisin de Türkiye 3’üncüsü oldu. Sporcularini tebrik eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, sampiyonluklarla dolu bir yil geçirdiklerini ve Kocasinan’in adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracaklarini söyledi.

Kocasinan Belediyesi masa tenisi sporculari, Ankara Taha Akgül spor Salon’unda düzenlenen 2021-2022 sezonu Küçükler Milli takim seçme yarismasinda yine Kayseri’yi gururlandirdi. Kenan Eren Kahraman, Küçükler kategorisin de Türkiye Sampiyonu olurken Ayten Ceren Kahraman ise Minikler kategorisin de Türkiye 3.’sü oldu.

Sporcularinin basarisini degerlendiren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Sampiyonluklarla dolu bir yil geçirdik. Sporcularimiz Kenan Eren Kahraman ve Ayten Ceren ile A Milli Takim Antrenörü Halil Adak ve Genç Bayan Milli Takim Antrenörü Kemal Balim hocalarimizi kutluyorum. Basarilarinin devamini diliyorum. Insallah Kocasinan’imizin adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz. Kocasinan Belediyesi olarak, her yasta ve her bransta sporu yayginlastirmak için her türlü imkanimizi seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizlere bu gururu yasattiklari için Kayseri adina bir kez daha tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini, “Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise sahsim olarak her zaman sporcularimizin yanindayiz” diyerek noktaladi.

Kaynak: İHA