Galatasaray-Fenerbahçe Safiport Maçinin Ardindan

Galatasaray Basantrenörü Efe Güven:'Kirilma anlarinda saha içerisinde adaletsizlik olduguna inaniyorum' Fenerbahçe Safiport Basantrenörü Victor Lapena:'Bütün oyuncularimdan istedigim katkiyi aldim'.

FIBA Kadinlar Avrupa Ligi'nin ilk haftasinda B Grubu'nda sahasinda Fenerbahçe Safiport'a 20 sayi farkla 89-69 yenilen Galatasaray'in basantrenörü Efe Güven, ''Kirilma anlarinda saha içerisinde adaletsizlik olduguna inaniyorum'' dedi.

Sehit Mustafa Özel Spor Salonu'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Güven, ilk maçin Fenerbahçe Safiport ile olmasinin zorluguna deginerek, "Sezona FIBA Avrupa Ligi'ni kazanma parolasiyla giren bir rakiple basladik. Basketbol oynamamiza müsaade edildigi anlarda dengeli oynadik. Kirilma anlarinda saha içerisinde adaletsizlik olduguna inaniyorum. Tam takim olunca ve adaletli yönetimler olunca daha iyi sonuçlar alacagimizi düsünüyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Sari-kirmizili basketbolcu Chelsea Ann Dungee ise çok sert bir mücadele oldugunu ve 2 hafta sonra Fenerbahçe Safiport ile oynayacaklari maçi heyecanla bekleyecegini aktardi.

- Victor Lapena: "Bütün oyuncularimdan istedigim katkiyi aldim"

Fenerbahçe Safiport'un basantrenörü Victor Lapena, tüm oyuncularindan istedigi katkiyi aldigini söyledi.

Sezonun ilk maçinin Galatasaray'a karsi olmasinin önemine deginen Lapena, "Bütün oyuncularimdan istedigim katkiyi aldim. Sezonun ilk maçinin Galatasaray'a karsi olmasi çok önemliydi. Eksiklerimiz var. Tamamlandiktan sonra daha çok toparlayacagiz. Konsantrasyon açisindan ilk maçin Galatasaray'a karsi olmasi ayrica önemliydi." ifadelerini kullandi.

Oyunculardan Elizabeth Williams ise sezonun ilk maçinin Galatasaray karsisinda olmasinin kendileri açisindan önemine deginerek ikinci yarida iyi direnç göstererek kazandiklarini vurguladi.

Kaynak: AA