Batman Valisi Hulusi Sahin Sporculara Malzeme Dagitti

Batman Valisi ve Belediye Baskan Vekili Hulusi Sahin, Batman Belediyespor Kulübü bünyesinde farkli branslarda faaliyet yürüten 500 sporcuya malzeme hediye etti.

Vali Sahin, malzeme dagitim töreninde yaptigi konusmada gençlere ve spor yapmak isteyen her yastan Batmanliya hizmet edecek bütün imkanlari saglamanin arayislari içerisinde olduklarini söyledi.

Vali Sahin, "Hedefimiz sadece profesyonel olacak bu isi bir meslek olarak yapmak isteyen sporcu yetistirmek degil, bunun yaninda sporu bir yasam tarzi haline getirmeyi, daha saglikli bir hayati kendine ilke edinen bireyleri topluma kazandirmak. Böylece hem fiziksel hem de mental olarak daha saglikli bir sehir ve insan olusturmaya çalisiyoruz. Bugün de arttik yaz bitti kisa dönüyoruz. Ama spor bitmiyor. Spor branslarimiz mevsim kosullarina uygun olarak sporunu devam edecek. Batman Belediyesi 15 bransta hizmet veriyor. Batman Belediyesi’nin paydas amatör kulüpleri var. Onlar da hizmet veriyorlar. Bunun disinda gençlik spor il müdürlügümüz pek çok alanda hizmet veriyor. 7 bin 600 çocugumuz bir yil boyunca hizmet almis. Bu 15 bransin içinde voleybol, basketbol, hentbol, masatenisi, yüzme, güres, tenis, kickboks, dart, badminton, okçuluk, kadin futbolu, aerobik, plates ve fitnes var" dedi.

Daha sonra Sahin sporculara tek tek malzeme hediye ederek, kisa bir spor etkinligi yapti. Sahin’in penalti vurusundaki basarisi büyük begeni topladi.

Vali Hulusi Sahin’in spor malzemesi dagittigi sporcular arasinda yer alan genç sporcu Mehmet Siraç Bilir, "Valimiz bize hediyeler dagitti, çok tesekkür ederim. Çalismalar çok iyi gidiyor, çabaladik buraya kadar geldik. Valimiz de bize ziyarete geldi. Çok tesekkür ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA