Atakum'da Dostluk Maçi

Izmir Gaziemir Belediyesi Boccia Takimi ile Atakum Belediyespor Boccia Takimi Atakum’da dostluk maçi gerçeklestirdi. Takimlarin mücadelesini yakindan takip eden Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, sporcularla maç yapti.

Atakum Belediyespor Engelli Boccia takimi, Izmir Gaziemir Belediyesi Engelli Boccia takimini Atakum’da agirladi. Atakum Belediyesi Yasam Park’ta yapilan dostluk maçinda kiyasiya mücadele yasandi. Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci de maçi ilgiyle takip etti ve sporcularla boccia oynadi.

Atakum’da olmaktan mutluluk duyduklarini söyleyen Izmir Gaziemir Belediyesi Boccia Antrenörü Kemal Koç, “Pandemi nedeniyle yaklasik iki yildir sporla ayriligimiz oldu, evlerimize kapandik. Saglik nedenleriyle antrenmanlarimiz engellendi. Sporcu arkadaslarimizla bir araya gelebilmek için firsat kolladik. Atakum Belediyesi ile de irtibat kurduk, kendileri bizi kabul ettiler. Hem ziyaret, hem antrenman yapiyoruz. Bizim sporcu kardeslerimizle, Atakum’daki sporcu kardeslerimizi bir araya getirdik. Bizim için hem ani hem de antrenman oldu. Üzerimizdeki ölü topragini atmaya geldik. Atakum Belediyesi’ne çok tesekkür ediyoruz” dedi.



Önemli maç

Yapilan dostluk maçinin önemli oldugunu belirten Atakum Belediyespor Boccia Antrenörü Gamze Ekinci ise, “Bu tür organizasyonlarin daha çok olabilmesi veya bizlerin de gelen takimlarin sehrine gidebilmemiz çocuklar açisindan faydali oluyor. Pandemi nedeniyle 2 yildir turnuvalara katilamiyorduk, Izmir Gaziemir Belediyesi’nin gelisi ve yapilan dostluk maçi çocuklar için çok iyi oldu. Bu tür faaliyetlerin çogalmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA