A Milli Takim'in Norveç Mesaisi Sürüyor

2022 FIFA Dünya Kupasi Avrupa Elemeleri’nde 8 Ekim Cuma günü Norveç ile karsilasacak A Milli Takim, bugün basina kapali olarak yaptigi çift antrenmanla hazirliklarini sürdürdü.

Fitness salonunda saat 11.00’de gerçeklestirilen sabah antrenmaninin ardindan, aksam idmani ise saat 17.00’de yapildi. Teknik Direktör Stefan Kuntz ile Yardimci Antrenörler Kenan Koçak, Jan-Moritz Lichte, Kaleci Antrenörü Michael Rechner ve Fiziksel Performans Antrenörü Axel Busenkell yönetimindeki günün ikinci antrenmani koordinasyonlu isinma ile basladi.

Daha sonra ise pas ve sut çalismasi ile geçis oyunlari üzerinde duruldu. Çift kalede yapilan taktik çalisma ile idman sona erdi. Dünkü çalismaya tedbiren katilmayan Cengiz Ünder ve Merih Demiral, bu aksamki antrenmanda yer aldi.

Öte yandan TFF Baskan vekili Ali Düsmez, Millî Takimlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altintop, Genel Sekreter Kadir Kardas ve Futbol Gelisim Direktörü Yardimcisi Rüstü Reçber de idmani izledi.

A Milli Takim, yarin saat 17.00’de Norveç maçi öncesindeki antrenmanini Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde yapacak. Çalismanin ilk 15 dakikalik bölümü medyaya açik olacak.

Kaynak: İHA