Ümit Milli Futbolcu Umut Günes Açiklamasi 'Iyi Sonuçlar Alacagiz'

UEFA U21 Avrupa Futbol Sampiyonasi Elemeleri’nde Kazakistan ile karsilasacak olan Ümit Milli Takim’da Umut Günes açiklamalarda bulundu. Genç oyuncu, kalan maçlarda iyi sonuçlar alacaklarini ifade etti.

2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Sampiyonasi Elemeleri’nde Kazakistan ile karsi karsiya gelecek olan Ümit Milli Takim’da Umut Günes aksam yapilan antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Kamp ortaminin çok iyi oldugunu söyleyen Umut Günes, “Ortamimiz çok iyi. 2 maç oyandik ama maalesef sanssiz sonuçlar aldik. Iyi de oynadigimiz maçlarda beklemedigimiz sonuçlar aldik. Haftaya deplasmanda Kazakistan ile önemli bir maçimiz var. Persembe günü gidecegiz ve orada devam edecegiz hazirliklara. Çok iyi çalisiyoruz ve inaniyorum ki iyi sonuçlar alacagiz” dedi.

Stefan Kuntz’un A Milli Takim hocasi olmasinin alt yas gruplari için avantaj olup olmadigi yönündeki soruyu yanitlayan Umut Günes, “Stefan Kuntz’un kim oldugunu iyi biliyorum. Daha önce tanismadik ama buradan A Milli Takim’a çikmak için kim daha iyi performans sergilerse, onu seçeceklerdir diye düsünüyorum” ifade etti.

Kaynak: İHA