Sampiyon Basketbolcular, Kupa Ve Madalya Sevincini Baskan Seçer Ile Paylasti

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi Federasyon Kupasinda namaglup sampiyon olan İçel Büyüksehir Belediyesi GSK Kadin Basketbol Takimi, kazandiklari sampiyonluk kupasi ve madalya sevincini Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ile paylasti. Sampiyon sporcular, Baskan Seçer’e dogum günü sürprizi de yapti.

Türkiye Kadinlar Basketbol Ligi Federasyon Kupasinda oynadigi tüm maçlari kazanarak sampiyon olan İçel Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadin Basketbol Takimi, Büyüksehir Belediye Baskani Seçer’i ziyaret etti. Kazandiklari kupa ve madalyayi Baskan Seçer’e sunan basketbol ekibi, Seçer’in dogum gününü de pastali bir sürprizle kutladi. Baskan Seçer, sürpriz karsisinda yasadigi mutlulugu “Gerçekten hiç beklemedigim bir sey oldu. Çok harika” cümlesiyle ifade etti.

Ziyarette, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Hasan Gökbel, Büyüksehir Belediyesi GSK Baskani Özgür Timur, GSK Kadin Basketbol Takimi Sube Sorumlusu Berkay Üstündag, teknik ekip ve sporcular yer aldi. Kadin Basketbol Takim Kaptani Nihan Demirkol, Baskan Seçer’e takim formasini hediye ederken, takimin “Sait Baba”si olarak taninan Milli Masör Sait Baydur da dogum günü hediyesi olarak siir okuyup, takim kadrosunun imzali fotograflarini sundu.

“Sezona böyle bir basari ile girmek çok büyük bir avantaj”

Baskan Seçer, takimin çok önemli ve degerli bir basari elde ettigini ifade ederek, “Orada degildim ama kulagim, gözüm, gönlüm hep oradaydi. Arkadaslardan da bilgi aliyordum sürekli. Sizin için de psikolojik anlamda degerli oldugunu, motivasyonunuza katki yapacagini düsünüyorum. En azindan sezona böyle bir basari ile girmek çok büyük bir avantaj. Sporcunun morali, konsantrasyonu açisindan çok önemli bir avantaj diye düsünüyorum. Eminim ki, önümüzdeki günlerde maç skorlarindan bunu görecegiz. Güzel, basarili sonuçlar elde edecegiz” dedi.

Spor alaninda gösterilen basarilarin İçel’in taninmasina ve marka kent olmasina da katki saglayacagini belirten Seçer, “Vatandaslarimiz da tabi ki bu haber karsisinda çok mutlu oldu. Her seyden önemlisi o. Bu tip basarilar İçel’in tanitimina da çok büyük bir katki sunar. İçel’e bu anlamda yaptiginiz katkidan dolayi çok tesekkür ediyorum. Basarilarinizin devamini diliyorum” diye konustu.



“Kent adina bu kupa kazanildi”

Seçer, İçel gibi kozmopolit yapida olan bir kenti bir arada, huzur ve baris içerisinde yasatabilecek enstrümanlar arasinda sporun da yer aldigini vurgulayarak, “Bunlari çok önemsiyoruz. İçel Büyüksehir Belediyesi Kadin Basketbol Takiminin kupa kazanmasi, tarafli tarafsiz hiçbir ayrim gözetmeksizin tüm İçel’de yasayanlari mutlu etmistir. Çünkü kent adina bu kupa kazanildi. Bu önemlidir. Iste bu ortak duygular insanlari millet yapiyor, halk yapiyor” ifadelerini kullandi.

“Saglikli bir vücudu var bu kulübün”

Basketbol takiminin yeni kurulmus bir kulüp olarak önemli basarilar elde ettigini kaydeden Seçer, sunlari söyledi:

“Saglikli bir vücudu var bu kulübün. Bizim anlayisimiz isimizi dogru yapmak. Çagdas toplumlar ne yapiyorsa onu yapmak zorundayiz. Bu anlamda kulüp olarak çok güzel seyler duyuyorum, hosuma gidiyor, onurum oksaniyor; disiplini, ciddiyeti, tavirlari, davranisi. Emin olabilirsiniz ki uçakta, otobüste seyahat ederken ya da bir kentte gezerkenki tavirlariniz bana aktariliyor. Bir vatandas görüyor hosuna gidiyor ya da gitmiyor, aktariyor. Bir yerde beni görüyor, aktariyor; çünkü artik siz taninmis bir kentin spor kulübünün sporcularisiniz. Bunlar çok önemli. Kentimizi en iyi sekilde temsil edecegiz. Biz de elimizden geleni degil geregini yapacagiz kulübümüz için.”

“Sezon sonunda bir tane daha gelecek”

GSK Kadin Basketbol Takimi Kaptani Nihan Demirkol da Seçer’e, “Bu kupanin yanina siz bir tane daha yer açin. Sezon sonunda yine aynisindan bir tane daha gelecek” dedi.

Baskan Seçer de bunun üzerine, “Bekliyorum, cani gönülden de inaniyorum. Zaten disiplini sagladiktan, sistemli çalistiktan sonra her sey mümkün hayatta” diye konustu.

Seçer, ayrica programi uygun oldukça maçlari izlemeye gelecegini de söyledi.

Kaynak: İHA