Ogulcan Çaglayan Evlilik Için Ilk Adimini Atti

Çaykur Rizespor maçi kadrosuna alinmasi olay olan Galatasaray’in basarili futbolcusu Oguzcan Çaglayan, kiz arkadasi Peri Ispartali ile Denizli’de nisanlandi.

Çaykur Rizespor’dan Galatasaray’a transferi olay basarili futbolcu Ogulcan Çaglayan’in Rize’ye gerginlik olmasin diye getirilmedigi düsünülmüs ancak nisanli olan Ogulcan’in dügün hazirliklari nedeniyle Denizli’ye gittigi ortaya çikmisti.

Denizli’nin taninan dis hekimlerinden Tülay Akkol’un kizi Peri Ispartali ile Galatasaray’in ünlü futbolcusu Ogulcan Çaglayan, Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki bir otelde yapilan muhtesem bir törenle nisanlandi. Törene Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, A Milli Takim ve Fenerbahçe’nin yildiz futbolcusu Irfan Can Kahveci, spor ve sanat camiasindan seçkin davetliler katildi.

Genç çiftin yüzüklerini Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki takti.

Ogulcan Çaglayan ve Peri Ispartali’yi mutlu gecelerine arkadaslari da yalniz birakmadi. Gece boyunca Ogulcan Çaglayan ile dans eden Peri Ispartali, arkadaslariyla da mutlulugunu paylasti. Peri Ispartali, evlilige ilk adimlarini attiklari nisan törenine ait görüntüleri sosyal medya hesabindan kendisi paylasti.

Kaynak: İHA