Mclaren Pilotlari Istanbul Park'ta Yarismak Için Sabirsizlaniyor

McLaren'in Büyük Britanyali pilotu Norris: 'Istanbul Park, gerçek bir sürücü pisti ve geçen yilki heyecan verici yarisin ardindan tekrar Türkiye'ye geldigimiz için mutluyum'.

Formula 1 takimlarindan McLaren'in pilotu Lando Norris, Istanbul Park'in gerçek bir sürücü pisti oldugunu ve geçen yilki heyecan verici yarisin ardindan tekrar Türkiye'ye gelmelerinin kendisini mutlu ettigini söyledi.

McLaren takiminin pilotlari Büyük Britanyali Lando Norris ve Avustralyali Daniel Ricciardo, bu hafta sonu yapilacak Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde takimin internet sitesine açiklamalarda bulundu.

Rusya Grand Prix'sinde yasadigi büyük hayal kirikliginin ardindan pistlere dönmek için sabirsizlandigini belirten Norris, yasadiklarindan yeni seyler ögrendigini ve o zamandan beri simülatörde çok vakit geçirdigini kaydetti.

Türkiye Grand Prix'sinde ellerinden geleni yaparak pilotlar ve takimlar klasmanindaki mücadelelerini sürdüreceklerini aktaran Norris, "Istanbul Park, gerçek bir sürücü pisti ve geçen yilki heyecan verici yarisin ardindan tekrar Türkiye'ye geldigimiz için mutluyum. Formula 1 seyircileri gerçekten tutkulu, onlari yeniden görmek harika olacak." ifadelerini kullandi.

Ricciardo ise Türkiye Grand Prix'sinin genelde harika yarislar sundugunu dile getirerek, "Sadece geçen yil yaristigimiz için elimizde çok veri yok, daha fazla bilgi edinmek ve yarisa güçlü bir baslangiç yapmak için simülatör üzerinde çalisiyoruz. Takimlar klasmaninda üçüncülük mücadelesi gerçekten zorlu ve her puan önemli. Sezonun ikinci yarisina iyi basladik. Bu ivmeyi korumak için Türkiye'ye gidiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA