Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Yesil Sahada Gençlerle Bulustu

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Muharrem Kasapoglu, Sosyal Uyum ve Gençlik Projesi kapsaminda düzenlenen lansman maçina katildi. Kasapoglu, eski yildiz futbolculardan Hamit Altintop, Saffet Akyüz, Sabri Sarioglu ve Tuncay Sanli’nin da katiligi lansman maçinda gençler ile birlikte yesil sahalara çikti.

Kasapoglu, “Sosyal Uyum Projesi bakanligimizin önemli projelerinden biri. Gençlerimizi bu anlamda destekleme, gençlerimize yeni imkanlar sunarak onlari hazirlama, kaynastirma yönünden ve hakikaten basariyla yürüyen bir proje. Sosyal uyum kapsaminda sporun evrensel mesaji, kaynastiran ülestiren, kardesligi sevgiyi ön plana çikaran o ruhu bugün sahada görüyoruz. ’Paylas ve Paslas’ sloganiyla bugün, emektar sporcularimizla gençleri bir araya getirdik. Onlar da sahada tüm hünerlerini yine sporun o güzel ruhu olan kardeslik ruhuna, dostluk anlayisina uygun bir sekilde ortaya koyuyorlar. Takimlarimiza basarilar diliyorum. Tüm gençlik ve spor bakanligi ailesi olarak gençlik hizmetleri genel müdürlügümüzle birlikte yürüttügümüz bu proje, inaniyorum ki tüm sahada etkisini ve basarilarini arttirarak devam ettirecektir” diye konustu.



1999 yilindan 2017 yilina kadar Galatasaray’da forma giyen eski Türk milli futbolcularindan Sabri Sarioglu ise, düzenlenen organizasyonun çok güzel oldugunu ve böyle bir organizasyona katilmis olmaktan mutluluk duydugunu söyleyerek, “Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen bakanimiz sayin Muharrem Kasapoglu’na tesekkür ediyorum. Gençleri birbirine kaynastirma açisindan çok güzel bir organizasyon. Buraya da davet ettikleri için çok tesekkür ediyorum. Burada genç kardeslerimizle maç yapiyoruz. Tabii onlar biraz daha enerjikler ama biz de onlardan asagi kalmiyoruz. Güzel bir ortam, güzel bir organizasyon. Insallah önümüzdeki yillarda bu organizasyonlar daha da çogalir. Gençlerimizin spora biraz daha ilgi duymalarini arttirabilirsek bence gelecek daha iyi olur. Suan her sey çok güzel, bakalim ikinci yariya ne olacak?” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA