Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Gençlerle Futbol Oynadi

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Sosyal Uyum ve Gençlik Katilimi Projesi kapsaminda düzenlenen maçta forma giydi.

Gençlik ve Spor Bakanligi ile UNICEF arasinda imzalanan is birligi anlasmasi çerçevesinde 2016 yilindan bu yana uygulanan Sosyal Uyum ve Gençlik Katilimi Projesi kapsaminda "Kardeslik için paylas ve paslas" sloganiyla 25 ilden 350 gencin katilimiyla futbol turnuvasi düzenlendi.

Bu turnuvada ilk 8'e giren Batman, Kahramanmaras, Izmir, Mardin, Adana, Sakarya, Hatay ve Sirnak illerinden olusan genç futbolcular ile Gençlik ve Spor Bakani Kasapoglu'nun da aralarinda yer aldigi Sabri Sarioglu, Hasan Kabze, Tarik Dasgün, Altan Aksoy, Evren Turhan, Serkan Balci, Emrah Eren gibi eski oyunculardan olusan takim gösteri maçi yapti.

Karsilasmada kisa bir süre forma giyen Kasapoglu, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, "Bakanligimizin önemli projelerinden birisi. Gençlerimizi destekleme ve onlara yeni imkanlar sunma projesi. Basarili bir proje. Bugün önemli bir etkinlik var. Sporun evrensel mesaji, birlestiren, bir araya getiren kardesligi, sevgiyi ön plana çikaran o ruhunu bugün sahada görüyoruz. 'Paylas ve paslas' sloganiyla bugün emektar futbolcularimizla gençlerimizi bir araya getirdik. Onlar da sahada tüm hünerlerini sporun güzel ruhu olan kardeslik ve dostluk anlayisiyla sahaya koyuyorlar. Bakanlik olarak yürüttügümüz bu proje basarisini artirarak devam edecektir." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA