Galatasaray Kulübü Baskani Elmas Açiklamasi '100 Gün Vaatlerimizi Yüzde 77,1 Oraninda Gerçeklestirdik'

Galatasaray Kulübü Baskani Burak Elmas, 100 günlük görev sürelerinde vaatlerinin çok büyük bölümünü gerçeklestirdiklerini söyledi.

Burak Elmas, sari-kirmizili kulüpte seçim döneminde verdikleri vaatler dogrultusunda hazirlanan raporu Galatasaray Televizyonu'nda açikladi.

Galatasaray Kulübü Baskani Elmas, açilis konusmasinda, "Biliyorsunuz Galatasaray baskanlik seçimlerinde 100 gün vaatlerimizi açiklamistik ve '100 gün sonra kendi karnemizi kendimiz hazirlayacagiz' sözünü vermistik. Iste o gün geldi. Yaptiklarimizi, yapamadiklarimizi tüm seffafligiyla konusmak için tüm Galatasaraylilarin karsisindayiz. Gönül rahatligiyla söyleyebilirim ki vaatlerimizin büyük bir bölümünü gerçeklestirdik. Bazi vaatlerimizinse çalismalari hala devam ediyor. Yönetime geldigimiz ilk haftalarda Galatasaray'in baska ihtiyaçlari oldugunu da tespit etmistik. Bu konular için de kendimize bazi sözler vermistik. O yüzden vaatlerimizin disinda ekstra çalismalarimiz da oldu. Bugün geldigimiz durumu anlatmak için yaklasik 100 sayfalik bir sunum hazirladik. Genel bir tablodan bakarsak, 100 gün vaatlerimizi yüzde 77,1 oraninda gerçeklestirdik." ifadelerini kullandi.

Hazirlanan raporun detayli sunumunu Galatasaray Kulübü Kurumsal Iletisim Direktörü Ahu Özyurt yapti.

Kaynak: AA