Arkas Spor Kulübü Ve Okyanus Koleji Egitimde Is Birligi Protokolü Imzaladi

Arkas Spor Kulübü ve Okyanus Koleji'nin egitimde is birligi protokolüne imza attigi bildirildi.

Kulüpten yapilan açiklamaya göre, "Egitim ve sporda yan yana, omuz omuza" sloganiyla gerçeklestirilen protokolün Okyanus Kolejindeki imza törenine Okul Genel Müdürü Lokman Demiray, Arkas Spor Yönetim Kurulu Üyesi Atif Inönü, Arkas Spor Basantrenörü Glenn Hoag, Arkas Spor'un Okyanus Koleji'nde egitim görmüs sporculari Efe Mandiraci, Mirza Lagumdzija, Halit Kurtulus, Enis Ali Ay katildi.

Okyanus Koleji Genel Müdürü Lokman Demiray konusmasinda, sporu egitimin alternatifi degil tamamlayicisi olarak gördüklerini kaydetti.

Arkas Spor Yönetim Kurulu Üyesi Atif Inönü ise Türkiye'de erkek voleybolunda öncü durumunda olduklarina isaret ederek, "Arkas Spor'un felsefesinin temelinde gençlere ve onlarin sportif gelecegine yatirim yer aliyor." ifadelerini kullandi.

Arkas Spor okullarinda bugüne kadar yaklasik 11 bin 389 çocuga egitim verdiklerine isaret eden Inönü, Okyanus Koleji'nin spora ve sporcuya verdigi önemi takdirle izlediklerini vurguladi.

Arkas Spor'un Kanadali çalistiricisi Glenn Hoag ise genç oyuncularin iyi ve dogru yetismesi için çalistiklarini, is birliginin iki tarafa da fayda saglayacagini ifade etti.

Kaynak: AA