A Milli Takim, Norveç Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

Dünya Kupasi Elemeleri’nde 8 Ekim’de Norveç’i konuk edecek olan A Milli Takim, bu maçin hazirliklarina aksam yaptigi antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Stefan Kuntz, antrenman sirasinda sik sik oyunculari ‘Ileriye oynayin’ seklinde uyardi.

Dünya Kupasi Elemeleri G Grubu’nda 8 Ekim’de Norveç ile Istanbul’da karsi karsiya gelecek olan A Milli Takim, bu maçin hazirliklarini sürdürdü Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri’nde basina açik olarak gerçeklesen antrenmana, tedbir amaçli dinlendirilen Merih Demiral ve Cengiz Ünder katilmadi. Her iki futbolcu, antrenman öncesinde yapilan toplantida yer alirken daha sonra takimdan ayrildi.

Kunz’tan uyari: “Ileriye oynayin”

Isinma hareketlerinin ardindan elle oynanan koordinasyon idmani yapan futbolcular daha sonra taktik çalisti. Taktik idman sirasinda Teknik Direktör Stefan Kuntz, sik sik orta saha oyuncularini geriye oynamamalari konusunda uyararak “Ileriye oynayin” dedi.

1,5 saat süren antrenmanla hazirliklarini tamamlayan Ay-Yildizlilar, çalismalarina yarin devam edecek. A Milli Takim’da cezali olan Çaglar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü, Norveç karsisinda forma giyemeyecek.

Kaynak: İHA