Adana Demirspor, ''Demir Token'' Satisina Basliyor

Süper Lig takimlarindan Adana Demirspor, 5 Ekim'den itibaren Demir Token satisina basliyor.

Kulüp Baskani Murat Sancak, kulübün resmi Twitter hesabindan yaptigi açiklamada, kulüp olarak amaçlanan hedefleri gerçeklestirmek ve bu hedefleri sürdürülebilir kilmak adina günümüz dünyasinin üzerinde ciddiyetle durdugu finansal teknolojiler ile kulübü birlestirmeyi, ülke genelinde de genis kitlelere ulasmayi hedeflediklerini belirtti.

Günümüzde futbol kulüpleri ve taraftarlarin gelisen teknoloji ile birlikte daha fazla etkilesim içine girdigini kaydeden Sancak, açiklamasinda sunlari aktardi:

"Bu çerçevede Bitexen ile yapmis oldugumuz is birligi ile Demir Token’i degerli camiamiz ve token yatirimcilari için ön satisa sunuyoruz. Demir Token ön satislari 5 Ekim Sali günü saat 13:00’de baslayacak olup 15 Ekim Cuma günü saat 13.00'e kadar devam edecektir. Demir Token ön satisi, 6 ve 12 ay kilitli kalma ve kilitsiz olarak 3 ayri satis seçenegi ile Bitexen’de gerçeklesecektir. Takimimiza gönül vermis tüm taraftarlarimizi Demir Token ön satisina katilarak Adana Demirspor’umuzu desteklemelerini bekliyorum."

Kaynak: AA