Metin Diyadin Açiklamasi 'Maçin Basindan Beri Her An Kavga, Olay Çikarabilecek Bir Hakem Yönetimi Vardi'

Istanbulspor maçi sonrasi karsilasmayi degerlendiren Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Maçin basindan beri her an kavga, olay çikarabilecek bir hakem yönetimi vardi. Maçin basinda göstermedigi kirmiz kartla rakibi maça ortak etti” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 11’inci haftasinda evinde Istanbulspor’a 2-0 maglup olan Gençlerbirligi’nde müsabaka sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Metin Diyadin, maçin hakeminin performansindan memnun olmadigini belirterek sunlari dedi:

“Maça çikmadan önce son 5 haftadaki çikisimizi devam ettirmek istiyorduk. Iyi konsantre olmustuk. Maça da iyi baslamistik ancak maçin basinda Baris’in gittigi pozisyonda hakemin kirmizi karti vermeyisi, daha sonra Baris’in yakaladigi pozisyonlar ve ilk ve 25 dakika çok istahli oynadik. Golü bulamadik, maalesef golü de yedik. Ikinci yarida yaptigimiz degisiklerde oyun olarak daha da düstük. Maçin basindan beri her an kavga, olay çikarabilecek bir hakem yönetimi vardi. Maçin basinda göstermedigi kirmiz kartla rakibi maça ortak etti. Ben Merkez Hakem Kurulu’nun bu maçi izleyip degerlendirmesini isterim.”

Kaynak: İHA