Mersin'de Cumhuriyet Kupasi Kros Il Birinciligi Yarislari Yapildi

İçel Büyüksehir Belediyesinin Kir Çiçekleri ve farkli branslarda egitim alan sporcularinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ’İçel Cumhuriyet Kupasi Kros Il Birinciligi Yarislari’na katildigi bildirildi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun resmi programinda da yer alan ve Türkiye Atletizm Federasyonu İçel Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen yarismada, küçükler, yildizlar ve gençler kiz-erkek gibi çesitli kategoriler yer aldi. 150 sporcunun yer aldigi yarismaya İçel Büyüksehir Belediyesi 30 sporcu ile katildi.

Kir Çiçekleri önemli dereceler aldi

Büyüksehir Belediyesinin Kir Çiçekleri Projesi’nde egitim alan Havin Yilmaz Yildiz, Kizlar 2000 Metrede birinci olurken, Medine Gökçül ise Küçük Kizlar 1500 Metrede ikinci sirada yer aldi. Erkek sporcu kategorisinde İçel Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularindan Sinan Seker, Yildiz Erkekler 4000 Metrede birinci, Mehmet Karaahmet ikinci olurken, Kamil Yalçin ise Küçük Erkekler 2000 Metrede birinciligi elde etti. Dereceye giren sporculara madalya ve kupalari antrenörleri tarafindan verildi.

Kir Çiçekleri’nden 29 Ekim kutlamalari

Kir Çiçekleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni Kocavilayet Ortaokulu’nda düzenledikleri ritim ve dans gösterisi ile kutladi. Vurmali çalgi aletleri ile hazirladiklari müzik gösterisinin yani sira sahne ve dans gösterileri de sergileyen ögrenciler büyük begeni topladi.

Kaynak: İHA