Galatasaray-Gaziantep FK Maçinin Ardindan

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut: 'Ikinci yarida daha önde oynamamiz ve pozisyon bulmamiz gerekiyordu. Bunlari da yakaladik ama maalesef gole çeviremedik'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçta ikinci yarida bulduklari pozisyonlari degerlendiremediklerini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Bulut, maglubiyetin kendilerini üzdügünü belirterek, "Maçin geneline baktigimizda takimimizin iyi bir performans gösterdigini söyleyebilirim. Istedigimiz gibi maça basladik. Ilk yarinin sonunda yedigimiz gol bizi üzdü. Ikinci yarida daha önde oynamamiz ve pozisyon bulmamiz gerekiyordu. Bunlari da yakaladik ama maalesef gole çeviremedik. Yanlis tercihler yaptik. 2-0'dan sonra isimiz biraz daha zorlasti. Muhammed Demir ve Dicko ile yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirseydik maç berabere sonuçlanabilirdi. Sonuçta büyük ve kaliteli bir takima karsi oynuyorsunuz." diye konustu.

Erol Bulut, ikinci yarinin basinda hakem Yasar Kemal Ugurlu ile yasadigi diyalogla ilgili soru üzerine, "Yasar hocaya sormaniz bence daha iyi olur. Maç baslarken futbolcuma yönelik 'Sari kart, kirmizi kart yiyebilirsin.' seklindeki cümlesi benim hosuma gitmedi. Benim futbolcumun da hosuma gitmedi. Futbolcumun o sekilde baski altina almasi dogru degil." ifadelerini kullandi.

Bulut, yedikleri ilk golle ilgili soruya da, "Türkiye'de bir standardi yakalayamadik. Dün Besiktas maçinda gol verilmedi, ofsayt çalindi. Bugün de ofsayt olmasi gerekirdi." yanitini verdi.

Kaynak: AA