Galatasaray-Gaziantep FK Maçindan Notlar

Sarikirmizili takim, son maçina göre kadroda 2 degisiklikle sahaya çikti Gaziantep FK'nin kadrosunda ise 4 degisiklik yapildi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasinda Gaziantep FK'yi konuk eden Galatasaray'da son maça göre kadroda 2 degisiklik yapildi.

Sari-kirmizili takimin teknik direktörü Fatih Terim, ligde geçen hafta Besiktas'a 2-1 yenildikleri maçin baslangiç kadrosunda yer alan futbolculardan Taylan Antalyali ve Mbaye Diagne'yi yedege çekti.

Tecrübeli teknik adam, Gaziantep FK karsisinda bu futbolcularin yerlerine Baris Alper Yilmaz ve Halil Dervisoglu'nu ilk 11'de görevlendirdi.

Galatasaray maça Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao Teixeira, Patrick Van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Kerem Aktürkoglu, Olimpiu Morutan, Baris Alper Yilmaz ve Halil Dervisoglu ile basladi.

Sari-kirmizili takimin yedek kulübesinde ise Taylan Antalyali ve Mbaye Diagne'nin yani sira Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Ömer Bayram, Christian Luyindama, Emre Kilinç ve Sofiane Feghouli oturdu.

Galatasaray'da sakatliklari bulunan Sasha Boey ve Arda Turan'in yani sira Gustavo Assunçao, Ogulcan Çaglayan ve Aytaç Kara maçin kadrosunda yer almadi.

- Gaziantep FK'da 4 degisiklik

Gaziantep FK, Galatasaray karsisina son maçina göre kadroda 4 degisiklikle çikti.

Gaziantep temsilcisinde sakatligi bulunan Angelo Sagal ve sari kart cezalisi olan Hamza Mendyl kadroda yer almazken, Stelios Kitsiou ve Joao Figueiredo da yedege çekildi.

Teknik direktör Erol Bulut, Galatasaray karsisinda bu futbolcularin yerlerine Oguz Ceylan, Ertugrul Ersoy, Alexander Merkel ve Nouha Dicko'ya formayi verdi.

Gaziantep FK'nin ilk 11'inde Güney Güvenç, Oguz Ceylan, Papy Djilobodji, Steven Caulker, Ertugrul Ersoy, Alin Tosça, Dogan Erdogan, Alexander Merkel, Alexandru Maxim, Nouha Dicko ve Muhammet Demir yer aldi.

Kaynak: AA