Erol Bulut Açiklamasi 'Kale Önünde Yanlis Tercihler Kullandik'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, gol pozisyonu üretmede kale önünde yanlis tercihler kullandiklarini ifade ederken yedikleri ilk gol ile ilgili ise, “Bir standart yok. Hep konusuluyor. Besiktas maçinda gol verilmedi, ofsayt çalindi. Bugün de ofsayt olmasi gerekir“ diye konustu.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasinda Gaziantep FK deplasmanda Galatasaray’a 2-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray karsisinda aldiklari 2-0’lik maglubiyetin kendilerini üzdügünü ifade ederek, “Maçin geneline baktigimizda kendi takimim iyi bir performans gösterdi. Istedigimiz gibi maça basladik. Sadece ilk yarinin sonunda yedigimiz gol bizi üzdü. Ikinci yari daha önde oynamamiz gerekiyordu, pozisyon aramamiz lazimdi ve bunlari yakaladik ama maalesef gole çeviremedik. Yanlis tercihler kullandik kale önünde. 2-0’dan sonra isimiz biraz daha zorlasti. Ama futbolcularimin istegi ve arzusunda 2-1 veya 2-2’yi yakalama sansi vardi, Muhammet’in ve Dicko’nun pozisyonu olsun. Degerlendirmis olsaydik 1-1 veya 2-1’i yakalasaydik belki berabere biterdi. Ama sonuçta büyük kaliteli takima karsi oynuyorsunuz. Son bölümde, bizim birinci bölgemizde daha iyi tercihler kullanarak 3 puani almis oldular. Galatasaray’in oyununa baktigimizda 6 numara üzerinden oyun kuruyor. Taylan ve Berkay olsun. Merkezi kapatarak kenara yönlendirmeye çalistik. Sadece sol degil, sag tarafi da kullandik. Arkamiza atilacak toplari biliyorduk. Onlara da ilk yari iyi tepki gösterdik. Ilk yari 1, 2 Galatasaray sutu var onlardan birisi gol oldu“ dedi.



“Hakemin öyle bir sey söylemesi hos degil“

Ikinci yariya baslarken hakem Yasar Kemal Ugurlu ile olan diyalogu ile ilgili sorulan soruya cevap veren Bulut, “Yasar hocaya sormaniz daha iyi olur. Futbolcuma maç baslarken kirmizi kart yiyebilirsin cümlesi benim hosuma gitmedigi gibi futbolcumun da hosuma gitmedi. Öyle baski altina almasi hos degil. Hakemin bir daha öyle bir sey söylemesi hos bir sey degil“ seklinde konustu.



“Besiktas maçinda gol verilmedi, bugünde ofsayt olmasi gerekir“

Atilan ilk golde pozisyon ile alakali ofsayt tartismalari sorusuna cevap veren Erol Bulut, “Bir standardi yakalayamadik Türkiye’de. Tek o pozisyon degil, çok pozisyon oluyor. Bir standart yok. Hep konusuluyor. Besiktas maçinda gol verilmedi, ofsayt çalindi. Bugünde ofsayt olmasi gerekir“ ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA