Altinordu'da Adanaspor Deplasmaninda Tek Hedef Kazanmak

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasinda yarin Adanaspor'a konuk olacak Altinordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroglu, "Adana deplasmanindan kazanarak dönmek istiyoruz." dedi.

Eroglu, yaptigi açiklamada, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupasi üçüncü turunda Belediye Tepecikspor'u elemelerinin kendilerine moral verdigini söyledi. Ligde yarin Adanaspor'la karsilasacaklarini hatirlatan Eroglu, söyle konustu:

"Haftalar ilerliyor, kazanmamiz gereken bir maç. Adanaspor'un da durumu belli. Kupayla gelen güzel bir moral de var. Kupa maçinda genç oyuncularimizin son durumunu gördük. Tabii ki lig daha farkli. Adana deplasmaninda kendi oyunumuzu oynayarak kazanarak dönmek istiyoruz."

Yeni Adana Stadi'nda yarin saat 20.00'de baslayacak Adanaspor-Altinordu müsabakasinda hakem Oguzhan Çakir görev yapacak.

Öte yandan Izmir’de bulunan Pinhani Grubu, Metin Oktay Yerleskesi’nde Altinordu Futbol Akademisi'nde egitim gören sporculara mini bir konser verdi. Konsere kulüp baskani Seyit Mehmet Özkan’in yani sira teknik direktör Hüseyin Eroglu da katildi.

Grup üyeleri Altinordu Futbol Akademisi’ndeki ögrencilerle dostluk maçi yapti.

Kaynak: AA