Altas Denizlispor- Kocaelispor Maçinin Ardindan

Denizlispor Teknik Sorumlusu Bulut Turhan: '3 puani alamadigimiz için çok üzgünüz” Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay: 'Kazanmak için geldigimiz bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz'.

DENIZLI – Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasinda konuk ettigi Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Altas Denizlispor'un teknik sorumlusu Bulut Turhan, zorlu maçta 1 puan aldiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Turhan, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, Denizlispor’un ilerleyen haftalarda üst siralara dogru tirmanisa geçecegini söyledi.

Maçta çok erken gol yediklerini ve 3 puani alamadiklari için üzgün olduklarini belirten Turhan, "Öncelikle maça iyi baslamadigimizi söyleyebilirim. Çok erken bir gol yedik. Daha sonra gol pozisyonlarina girdik ve degerlendiremedik. Sürekli hücum oyunu oynayarak rakibi sahasina hapsettik. Maçin sonlarina dogru golümüz geldi. Son dakikalarda iyi oynamamiza ragmen gol atamadik ve ne yazik ki sahamizdan berabere ayrildik. 3 puani alamadigimiz için çok üzgünüz. Denizlispor iyi bir takim. Çok daha iyi oynamaya basladik. Her takimi yenecek güçteyiz. Denizlispor ilerleyen haftalarda üst siralara tirmanacaktir. Kimsenin kuskusu olmasin." diye konustu.

- Kocaelispor cephesi

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay ise deplasmanda alinan 1 puanin bile önemli oldugunu ifade etti.

Kazanmak için sahaya çiktiklarini belirten Akçay, söyle konustu:

"Kazanmak için geldigimiz bir deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. Iyi basladigimiz bir oyunu sonlara dogru sürdürmekte zorlandik. Maça iyi basladik, güzel pozisyonlar bulup atamadigimiz anlar oldu. Ama biz maçin kazanma konumuna daha yakin olmamiza ragmen bugün beraberlikle dönüyoruz. Deplasmanda alinan bu 1 puanin bizim için son derece önemli. Birkaç arkadasimizin sakatligi oldu. Umarim çok kötü olmaz. Maçta 2 puan kaybettik bir de onlari kaybedersek üzülürüz."

Kaynak: AA