TSYD Trabzon Subesi'ne Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacikerimoglu, Çaykur Rizespor Kulübü Baskani Tahir Kiran, Giresunspor Kulübü Baskani Hakan Karaahmet ve Eski Trabzonspor Kulübü Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, TSYD Trabzon Subesi'ni ziyaret etti.

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasinda dün aksam oynanan karsilamayi izleyen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hacikerimoglu ve kulüp baskanlari, Akyazi Stadi'nda bulunan TSYD Trabzon Subesi'nde gazetecilerle bir araya gelerek sohbet ettiler.

TSYD Trabzon Sube Baskani Selçuk Kiliç, Hacikerimoglu, Kiran, Karaahmet ve Haciosmanoglu'nun ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarini belirterek, "Yaklasik 1 yil önce faaliyete geçirdigimiz yeni hizmet binasinda sizleri agirlamaktan mutluluk duyuyoruz. Her ne kadar Trabzon'da olsak da bölgemizde, ülkemizde spora katki saglamak için üzerimize düsen her türlü sorumlulugu yerine getirmeye çalisiyoruz." dedi.

Sohbet havasinda geçen ziyarette Giresunspor Baskani ve Rizespor Baskani dostluk mesajlari verdi.

Giresunspor Baskani Hakan Karaahmet, "Trabzon bizim dostumuz, bize çok yardimci oldu. Birlikte seviniyor birlikte üzülüyoruz. Trabzonspor'dan kiraladigimiz oyuncular takimimiza çok önemli katkilar sagladi." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA