Konyaspor-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Konyaspor Baskani Fatih Özgökçen: 'Geçen hafta bir seri baslatma arzumuz vardi. Bugün Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi sahamizda yenmek, bizi son derece mutlu etti'

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasinda sahasinda Fenerbahçe'yi 2-1 maglup eden Ittifak Holding Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, Fenerbahçe'yi sahalarinda yenmenin kendilerini mutlu ettigini söyledi.

Özgökçen, karsilasmanin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada, ligin basinda takimin seyir zevki yüksek futbol oynayacagini söylediklerini belirtti.

Oyunuyla tarafli tarafsiz herkesin takdirini kazanan bir Konyaspor futbol takimi oldugunu ifade eden Özgökçen, sunlari kaydetti:

"Bugün de bunu devam ettirmek istiyorduk. Geçen hafta bir seri baslatma arzumuz vardi. Bugün Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi sahamizda yenmek, bizi son derece mutlu etti. Insallah daha güzel futbol oynamak amaciyla mücadelemize devam edecegiz. Fenerbahçe'ye de basarilar diliyorum. Konyaspor, futbol olarak daha iyi yerlere gelecektir. Maç maç baktigimiz zaman Konyaspor gerçekten kaliteli futbol oynuyor. Mütevazi bir takimiz. Böyle bir takimin gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Bu noktada iyi futbol, iyi skoru getirirse tabii ki yukarilarda yer almayi isteriz."

Özgökçen, taraftarlarin maça gösterdigi ilgiden de memnun kaldiklarini belirterek, "Bugün 16-17 bin seyirci vardi. Taraftar Konyaspor için itici bir güç. Evimizde oynadigimiz tüm maçlara taraftarimizi bekliyoruz." dedi.

Kaynak: AA