Ittifak Holding Konyaspor-Fenerbahçe Maçindan Notlar

Sarilacivertli takimin teknik direktörü Vitor Pereira, Süper Lig'de geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçina göre ilk 11'de 2 degisiklik yapti Ittifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, ligde geçen hafta Yukatel Kayserispor ile oynadiklari maçin ilk 11'ine göre takimini 2 degisiklikle sahaya sürdü.

Süper Lig'in 11. haftasinda Ittifak Holding Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçinin ilk 11'ine göre 2 oyuncu degisikligiyle sahada yer aldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, MEDAS Konya Büyüksehir Stadi'nda oynanan karsilasmada, ligin 10. haftasindaki Aytemiz Alanyaspor maçinda ilk 11'de yer alan kaleci Berke Özer ile Serdar Dursun'un yerine, kaleci Altay Bayindir ile Valencia'ya ilk 11'de yer verdi.

Sari-lacivertlilerde kart cezalisi Biright Osayi-Samuel ile Serdar Aziz ve Mesut Özil kadroda yer almazken Brezilyali oyuncu Luiz Gustavo ise sari kart ceza sinirinda bulunuyor.

Fenerbahçe karsilasmaya; Altay Bayindir, Kim, Tisserand, Szalai, Gustavo, Zajc, Nazim Sangare, Ferdi Kadioglu, Valencia, Pelkas, Rossi ilk 11'i ile çikti.

- Ittifak Holding Konyaspor'da 2 degisiklik

Ittifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut da geçen haftaYukatel Kayserispor ile yaptiklari maçin 11'ine göre takimini 2 degisiklikle sahaya sürdü.

Tecrübeli teknik adam, Yukatel Kayserispor maçinin ilk 11'inde yer alan Ahmed Hassan ve Hadziahmetovic'in yerine Cikalleshi ve Soner Dikmen'i ilk 11'e dahil etti.

Konyaspor karsilasmaya; Sehic, Skubic, Ahmet Çalik, Abdülkerim Bardakçi, Guilherme, Serdar Gürler, Ogulcan Ülgün, Soner Dikmen, Bytyqi, Cikalleshi, Çekiçi ilk 11'i ile basladi.

Yesil-beyazli ekipte, sakatligi nedeniyle Ahmed Hassan kadroda yer almadi.

Öte yandan Konyasporlu taraftarlar, yüzde 50 kapasiteye yakin tribünlerdeki yerini aldi.

Kaynak: AA