Giresunsporlu Zeki Yavru, Ligdeki Mücadelelerini Degerlendirdi Açiklamasi

'Son dönemde bir çikis yakaladik. Bunun böyle olacagini, ilerleyen dönemde her seyin yoluna girecegini biliyorduk. Onun için siki çalismaya devam ettik, düsmedik, sonuç olarak da skorlar bize dönmeye basladi' 'Bu takimi kümede tutmak için elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz' 'Insallah bu sezon kümede kalabilirsek önümüzün açik oldugunu düsünüyorum'

GÜLTEKIN YETGIN - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un ikinci kaptani Zeki Yavru, ligde son dört maçta yakaladiklari çikisi, mücadeleden kopmayarak ve siki çalisarak basardiklarini söyledi.

Yesil-beyazlilarin sag bek oyuncusu Zeki Yavru, AA muhabirine yaptigi açiklamada, fikstürün de zorluguyla sezona iyi baslayamadiklarini belirtti.

Yeni bir takim ve Süper Lig'e yeni yükselmis bir camia olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini dile getiren Zeki, buna ragmen 10 hafta boyunca hiçbir rakibine ezilmeyen, rakiplerinden asagi kalir yani olmayan bir Giresunspor izlettirdiklerini vurguladi.

Zeki Yavru, son dönemde bir çikis yakaladiklarini isaret ederek, "Bunun böyle olacagini, ilerleyen dönemde her seyin yoluna girecegini biliyorduk. Onun için siki çalismaya devam ettik, düsmedik, sonuç olarak da skorlar bize dönmeye basladi." dedi.

Alabildikleri kadar üst seviyede, 20 puan barajini asacak sekilde puanlari toplayip ilk yariyi en iyi yerde bitirmek istediklerinin altini çizen Zeki, "Sonuçta bu takimi kümede tutmak için elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Uzun yillar sonra lige çikmis bir Giresunspor, ilk çiktigi sezonda ayagini yere saglam basmayi ve kalici olmayi hedefliyor. Insallah bu sezon kümede kalabilirsek önümüzün açik oldugunu düsünüyorum." diye konustu.

- "Ben taraftari, taraftar da beni anliyor diyebilirim"

Zeki Yavru, su anda hak ettikleri yerde olmadiklarini düsündügünü söyledi.

Kaybettikleri ve berabere kaldiklari maçlar arasinda kazanabilecekleri maçlar olduguna dikkati çeken Zeki, su degerlendirmede bulundu:

"Özellikle iç sahadaki Kayserispor, Konyaspor maçlari kazanabilecegimiz maçlardi. Alanya'da deplasmanda alabilecegimiz puan vardi, son dakika tartismali bir penalti pozisyonumuz vardi. 4-5 puan daha fazla alabilecegimiz bir seviyede olabilirdik ama su an puanimiz bu, oyun olarak karsiligi böyleymis demek ki. Tabii ki de mutlu muyuz? Degiliz. Daha fazlasini alabilmek için sahada elimizden geleni yapacagiz."

Zeki Yavru, kendisinin Karadeniz yöresinin insani oldugunu animsatarak, "Taraftarlar için elimden gelenin fazlasini vermeye çalisiyorum. Onlar için sahada mücadele ediyorum. Çocuklugumdan beri burada büyüyen, burada yetisen biriyim. Giresunspor tribünlerinde maç izlemis bir oyuncuyum. Ayni derenin baligiyiz diyebilirim. Ben taraftari, taraftar da beni anliyor diyebilirim. Iliskimiz iyi gidiyor, insallah sonu da güzel olur." ifadelerini kullandi.

Zeki, ligde bu hafta Fraport TAV Antalyaspor ile mücadele edeceklerini belirterek, "Bu maçta da çikisimizi sürdürmek istiyoruz. Insallah galip gelen taraf evimizde biz olmak istiyoruz. Galip gelmek için elimizden geleni yapacagiz." seklinde konustu.

Kaynak: AA