Bolu'da Kayakçilar Tekerlekli Patenle Antrenman Yapiyor

Bolu Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren kayak takimi, yeni sezon hazirliklarini Bolu Kent Meydani'nda tekerlekli patenle antrenman yaparak sürdürüyor.

Takimda yer alan 25 kayakçi, kidemli kayak antrenörü Seda Barut yönetiminde yeni sezona hazirlaniyor. Yaslari 6 ile 15 arasinda degisen sporcular, kar yagisi öncesinde tekerlekli paten sürat çalismasi yapiyor. Haftada bir gün antrenman yapan kayakçilar, kar yagisiyla Kartalkaya Kayak Merkezi'nde çalismalarini iki güne çikaracak.

Seda Barut, AA muhabirine, yeni sezon öncesi çalismalarina basladiklarini söyledi. Kayak takiminda 25 sporcunun bulundugunu belirten Barut, "Su an yaptigimiz patenli sürat çalismasi. Alp disiplini kayagin kis hazirlik antrenmanlarini yapiyoruz. Geçen sene etap yarislarinda ilk 10'a girmistik. Ilk yarisimizdi. Çok mutluyuz. Bu sene daha büyük basarilar bekliyoruz. Hedeflerimiz büyük. Insallah da yapariz." seklinde konustu.

Barut, çalismalarin kar yagisi öncesinde çocuklarin kondisyonunu yükseltmeye ve güç depolamaya yönelik oldugunu dile getirerek, "Kar yaginca Kartalkaya'ya geçiyoruz. Bu meydanda antrenmanlarimiz bitiyor. Hafta sonlarini Kartalkaya'da geçiriyoruz. Yariyil tatilinde 15 gün Kartalkaya'da antrenmanlara devam ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA