Baskan Altay Açiklamasi 'Konya'nin Üreten Bir Gençligi Var'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Türkiye’de ilk kez Konya Büyüksehir Belediyesi çatisi altinda kurulan Çalisan Gençlik Meclisi’nin düzenledigi futbol turnuvasinin final müsabakalarina katilarak gençlerle bir araya geldi. Turnuvada sampiyon olan takimi ve katilan tüm takimlari tebrik eden Baskan Altay, “Konya’nin üreten bir gençligi var. Gençlerle ilgili olan her projeyi destekledigimiz gibi bunu da destekliyoruz” dedi.

Türkiye’de ilk kez Konya Büyüksehir Belediyesi bünyesinde kurulan Çalisan Gençlik Meclisi tarafindan düzenlenen futbol turnuvasi sona erdi. Sehit Nihat Gün Stadyumu’nda düzenlenen turnuvanin son günündeki final müsabakalarina katilarak Çalisan Gençlik Meclisi üyesi gençlerle bir araya gelen Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Çalisan Gençlik Meclisi’nin Konya Büyüksehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek bir uygulamasi oldugunu ifade etti.

Ilk kez olusturduklari Çalisan Gençlik Meclisi’nin ilk meyvelerini futbol turnuvasiyla neticelendirdiklerini kaydeden Baskan Ugur Ibrahim Altay, maçlarin çok çekismeli ve güzel geçtigini, önemli olanin takim ruhunu ortaya koyabilmek oldugunu söyledi.



“Gençlerle ilgili her projeyi destekliyoruz”

Çalisan gençleri bir araya getirerek kaynastirmak ve spora yönlendirebilmek istediklerini dile getiren Baskan Altay, “Konya’nin buna altyapisi çok müsait. Gençlerle ilgili olan her projeyi destekledigimiz gibi bunu da destekliyoruz. En önemlisi çalisan arkadaslarimiz bu iste bizimle beraber. Konya’nin üreten bir gençligi var. Insallah bu sekilde daha çok proje gelistirecegiz” ifadelerini kullandi.

Turnuvayi kazanan Ataspor’u ve katilan tüm takimlari tebrik eden Ugur Ibrahim Altay, Konya’da çalisan tüm gençleri Çalisan Gençlik Meclisi’ne davet etti. Çalisan Gençlik Meclisi Baskani Veli Vural da çalisan gençlikle alakali bu zamana kadar verdigi destekten dolayi Altay’a tesekkür etti. Turnuvanin finalinde Ataspor ile Tikitaka takimlari karsi karsiya geldi. Normal süresi 1-1 esitlikle biten mücadeleyi penalti atislari sonunda kazanan Ataspor sampiyonluga ulasti. Üçüncülük dördüncülük maçinda ise Ilbank’i maglup eden Ketder turnuvayi üçüncü bitirdi.

Kaynak: İHA