Samsunspor-Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak: 'Kendi sahamizda lig liderini yenmek istiyorduk ama basaramadik' Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: '10 kisi ile Samsunspor deplasmanindan 1 puanla dönen takimin mutlu olmasi lazim ama oyuncularim 3 puani kaçirdigi için mutsuzdu'.

TFF 1. Lig'in 8. haftasinda konuk ettigi Bereket Sigorta Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, lig lideri karsisinda kazanmayi çok istediklerini ancak bunun gerçeklesmedigini söyledi.

Altiparmak, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, alinan 1-1'lik skora üzüldüklerini aktardi.

Sahaya galibiyet için çiktiklarini anlatan Altiparmak, "Özellikle maçin 2. yarisinda galibiyeti çok hak ettik. Hak ettigimiz galibiyeti almayi basaramadik. Rakibin ne oynayacagini bildigimiz için ona göre önlem aldik. Oyun dengeli basladi. Rakibin zaafi kanatlariydi. Devamli buralardan atak yaptik. Ümraniyespor ilk geldigi atakta gol ati. O ana kadar belki 5-6 gol atabilirdik. Maglup duruma geçince beraberligi yakaladik. Sonra da pozisyonlara girdik ama arzu ettigimiz 3 puani kazanamadik." diye konustu.

Altiparmak, oyuncularina gösterdikleri performanstan dolayi tesekkür ederek, "Kendi sahamizda lig liderini yenmek istiyorduk ama basaramadik. Milli takim arasi var. Bu arada daha fazla çalisacagiz. Sakatlarimiz da bu arada dönecek. Önümüze bakacagiz. Lig uzun bir maraton. Maçta sakatlanan Soner Gönül direkt hastaneye gitti. Kehinde 3 dakikada 2 oyuncumuzu hastanelik etti. Burak Yilmaz'in da ayaginda kirik olabilir. Soner Gönül ve Burak Yilmaz'in son durumu yapilacak tetkiklerden sonra belli olacak." ifadlerini kullandi.

- Uçar: "Meydan okumaya devam edecegiz"

Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Samsun'a ligin lideri olarak geldiklerine dikkati çekti.

"Lider olarak geldik. Sonuç ne olursa olsun lider olarak da dönecektik." diyen Uçar, su görüslerini aktardi:

"Bugüne kadarki futbolumuzu oynamaya geldik. Oyunun birçok bölümünde de istedigimiz gibi oynadik. Üçüncü bölgede üretken olmasak da birkaç pozisyona girdik. Ikinci yari baslangiçta Samsunspor pozisyon buldu. Samsunspor oyunu domine ettiginde oyuncu degistirdik. 1-0 öne geçince 2 ve 3'ü aramak istiyorduk. Daha sonrasinda penalti ile durum 1-1'e geldi. Bu dakikadan sonra da öne geçmek için 3 oyuncu degistirdik. 10 kisi ile Samsunspor deplasmanindan 1 puanla dönen takimin mutlu olmasi lazim ama oyuncularim 3 puani kaçirdigi için mutsuzdu. Bundan sonraki süreçte de bizden daha büyük bütçeli takimlara futbol anlaminda meydan okumaya devam edecegiz."

Kaynak: AA