Mustafa Denizli Açiklamasi 'Bugün Farkli Kaybettik, Çok Degerlendirilecek Bir Durumumuz Yok'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, deplasmanda 4-1 maglup bitirdikleri Gaziantep maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Bugün farkli kaybettik, çok degerlendirilecek bir durumumuz yok" dedi. Farkli maglubiyetle ilgili de konusan Mustafa Denizli, "Maçtan önce böyle bir skoru kimse tahmin etmezdi" ifadelerine yer verdi.



Altay, Süper Lig’in 8. haftasinda Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Zorlu karsilasmayi ikinci yarida yedigi gollerle 4-1 maglup bitiren Izmir ekibi, ligde üçüncü maglubiyetini alarak 15 puanda kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, zorlu bir rakibe karsi oynadiklarini ve ikinci yarinin basinda yedikleri üst üste goller sonucu maçtan boynu bükük ayrildiklarini belirtti.



"Bugün farkli kaybettik, çok degerlendirilecek bir durumumuz yok"

Maç sonu düzenlenen toplantida degerlendirmelerde bulunan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Bugün esasinda çok fazla degerlendirilebilecek bir durumumuz yok. Çok güzel üç haftayi geride birakarak içeride ve disarida önemli rakipleri maglup ettik. Bu durum bizi takim olarak oynadigimiz futbolla çok güzel bir görüntü vermemizi ve bizi baska bir noktaya tasimayi sagladi. Bugün bunlari yapamadik. Istedigimiz performansi gösteremedik. Takim olarak savunmayi ve hücumu kendimiz gibi yapamadik. Bireysel olarak da takim olarak da elestiriyi hak ettik" dedi.



"Maçtan önce böyle bir skoru kimse tahmin etmezdi"

Farkli maglubiyetle ilgili de konusan ve maç öncesi iki takimin durumuna bakilara böyle bir sonucun tahmin edilmesinin mümkün olmadigini da aktaran Mustafa Denizli, "Böyle bir sonuç maçtan önce tahmin kimse tahmin etmezdi. Bugün oynadigimiz kötü futbol rakibe yardimci oldu. Böyle bir maçi geride biraktik. Sezon basinda çok umutlu olunmayan bir takimdik ama performansimizla bunun aksini gösterdik. Bu hedef dogrultusunda çalismaya devam edecegiz. Eksik oyuncularimiz da vardi. O yüzde bugün kaybettigimiz için üzgünüz. Takim olarak kötü bir görüntü verdik. Bu takimla yola çiktik ve bu takimla bazi seyleri basaracagiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Kendimize dönüp bakmamiz lazim böyle bir skordan sonra" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA