Mehmet Altiparmak Açiklamasi 'Lig Liderini Yenmek Istiyorduk'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak, “Kendi sahamizda lig liderini yenmek istiyorduk ama basaramadik” dedi.

Sahasinda agirladigi Ümraniyespor maçindan 1-1 beraberlikle ayrilan Samsunspor’da Teknik Direktör Mehmet Altiparmak maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi.

Galibiyet için ellerinden gelen her seyi yaptiklarini dile getiren Mehmet Altiparmak, “1-1’e üzüldük ama oyuna baktiginizda 2. yarida maçi çok hak ettik. Hak ettigimiz galibiyeti basaramadik. Rakibin ne oynayacagini bildigimiz için ona göre önlem aldik. Oyun dengeli basladi.

Rakibin zaafi kanatlariydi. Devamli buralardan atak yaptik. Ümraniyespor ilk geldigi atakta gol ati. O ana kadar belki 5-6 gol atabilirdik. Maglup duruma geçince beraberligi yakaladik. Sonra da pozisyonlara girdik ama arzu ettigimiz 3 puani kazanamadik. Oyuncularima 2. yarida gösterdikleri performanstan dolayi tesekkür ederim. Kendi sahamizda lig liderini yenmek istiyorduk ama basaramadik. Milli takim arasi var. Bu arada daha fazla çalisacagiz. Sakatlarimiz da bu arada dönecek. Önümüze bakacagiz. Lig uzun bir maraton. Maçta sakatlanan Soner direkt hastaneye gitti. Kehinde 3 dakikada 2 oyuncumuzu hastanelik etti. Burak Yilmaz’in da ayaginda kirik olabilir. Soner Gönül ve Burak Yilmaz’in son durumu yapilacak tetkiklerden sonra belli olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA