Gaziantep-Altay Maçinin Ardindan

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut: 'Bugün yakaladigimiz pozisyonlari iyi degerlendirdik ve 3 puani hak ettik' Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli: 'Son 3 haftadaki güzel futbol görüntüsünü bugün ortaya koyamadik'.

Süper Lig'in 8. haftasinda agirladigi Altay'i 4-1 yenen Gaziantep'in teknik direktörü Erol Bulut, maçi kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Bulut, maçin ardindan düzenlenen basin toplasinda, geçmiste pozisyonlari degerlendirilme noktasinda sorun yasadiklarini ifade ederek, "Bugün yakaladigimiz pozisyonlari iyi degerlendirdik ve 3 puani hak ettik. Geçmisteki maçlarda bireysel hatalardan kaybettigimiz puanlar oldu. Bu durumu yavas yavas gidermeye çalisiyoruz. Bu gün iyiydik. Kendimizi gelistirmek gerekiyoruz. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazirlanacagiz." diye konustu.

Bulut, milli maç arasini iyi degerlendirmek istediklerine dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

"Eksiklerimizi gidererek önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Maxim takim için çok degerli. Kaliteli ayaklar sahada bulundugu zaman, daha güzel oluyor. Kaliteli ayaklar ne kadar olursa, futbol da o kadar iyi oluyor. Maxim kaliteli ayaklardan biri. Onun etkisi çok önemli. Insallah önümüzdeki maçlarda da takima katkisi çok olur. Diger 10 arkadasi var, onlar da yardim ettiler. Bu gün 2 gol atarak performansini yükseltti. Futbolcuyu düsünerek degil takim için burada mücadele ediyoruz. Sahada en iyi performansi veren kisi yine sahada olacak."

- Denizli: "Hedeflere mutlaka varacagiz"

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, geçmisteki maçlarda çok ciddi takimlari içeride ve disarida maglup ettiklerini ancak Gaziantep karsisinda beklentinin altinda kaldiklarini dile getirdi.

Maçtaki mücadeleleri nedeniyle elestiriyi hak ettiklerini anlatan Denizli, "Güzel galibiyetlerden sonra bugün aldigimiz sonuç kabul edilemez. Bugün ortaya koydugumuz futbol, rakibimize yardimci oldu. Rakibimizin istegi de üst düzeydeydi. Sezon basinda Altay ile ilgili paylasimlari bulunanlarin çok umutlu olmadiklari bir takim vardi. 8 hafta sonunda düsündügümüz yerdeyiz. Hedeflere mutlaka varacagiz." ifadelerini kullandi.

Denizli, su anki kadroyla iyi isler yaptiklarini vurgulayarak, "Bugün kaybettigimiz için üzgünüz. Takim olarak maçta iyi görüntü vermedik. Son 3 haftadaki güzel futbol görüntüsünü bugün ortaya koyamadik. Bu karsilasmayi degerlendirecegiz. Neticede bu takimla yola çiktik, bu takimla devam edecegiz ve bu takimla basaracagiz. Rakibimizi de tebrik ediyoruz. Zaman zaman kendimizi çek etmemiz gerekiyor. Bir takim eksiklikler olabilir. Böyle maçlar onlari da çek etme firsati veriyor." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA