Fatih Terim Açiklamasi 'Bugün Çok Memnun Kaldim'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Bugün çok memnun kaldim. On kisi ile karakter koymak kazanmak önemliydi” dedi.

Süper Lig’in 8. haftasinda Galatasaray, Çaykur Rizespor’u deplasmanda 3-2 maglup etti. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Olabilecek her türlü kötü sans, sikintilar basimiza geldi. Ben böyle bir karakter koyan takimin oynadigi oyunun ardindan ben baska seylerin bunun önüne geçmesini istemem” dedi.

Her iki takimin da haftanin son gününde iyi bir maç seyrettirdigini sözlerine ekleyen Terim, “Bugün Marsilya maçi bittiginde 72 saatimiz vardi. Sabah bindik o gün izin verdik. Cumartesi bir idman ve pazar günü gerilimi yüksek bir maç oynadik. Rizespor Hamza hoca ile birlikte daha iyi bir takim olmus. Güçlü kuvvetli set oynamamiz lazim. Formasyonda degisim yapacagimizi söylemistik. Oyunu domine ettik. Kalemize gelmezlerken gol yedik. Ilk 15 dakika sezonun en iyi baslangicini yaptik diyebilirim. Kalemize rakip yaklasmazken, ikinci golü kaçirarak maalesef 1-1 duruma geldik. Üçüncü bölgede daha mükemmel oynadigimiz maçta geri düstük. Bugün diger maçlara oranla daha basariliydik. Babel ve Feghouli içeri kat ederek hücum sürekliligi sagladik ve kaptirdigimiz yerde preslerle kazandik. Iki takim herkese güzel bir maç seyrettirdi. Bugün çok memnun kaldim. On kisi ile karakter koymak kazanmak önemliydi. Oyuncularimi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA