Erol Bulut Açiklamasi 'Kazanmamiz Gereken Bir Maçi Farkli Kazandigimiz Için Mutluyuz'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Altay maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Kazanmamiz gereken bir maçi farkli kazandigimiz için çok mutluyuz" dedi. Takima tekrar dönen ve 2 gol kaydeden Maxim’in performansi ile ilgili de açiklamalarda bulunan Erol Bulut, "Maxim bu takim için çok degerli" ifadelerini kullandi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 8. haftasinda sahasinda konuk ettigi Altay’i Maxim (2), Merkel ve Dicko’nun attigi gollerle 4-1 maglup etti. Bu sonucun ardindan ligde 3. galibiyetini alan Gaziantep ekibi, puanini 11’e yükseltti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, zorlu bir rakibe karsi önemli bir galibiyet aldiklarini söyledi.



"KAZANMAMIZ GEREKEN BIR MAÇI KAZANDIGIMIZ IÇIN ÇOK MUTLUYUZ"

Maç sonu düzenlenen toplantida degerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün Gaziantep FK için önemli ve kazanmamiz gereken bir maçti. Bu maçi farkli kazandigimiz için çok mutluyuz. Futbolcularimi tebrik ediyorum. Bugün yakaladigimiz pozisyonlari iyi degerlendirdik ve hak ettigimiz bir galibiyet aldik. Sezon geri kalan kisminda bu konuda sikinti yasamistik. Geçmis haftalarda bireysel hatalar sonucu puan kayiplari yasamistik. Bugün bu konuda hata yapmadik. Bunu yavas yavas gidermeye çalisiyoruz. Bugün defans anlaminda da çok iyiydik. Kendimiz daha fazla gelistirmemiz ve daha iyi olmamiz gerekiyor. Milli maç arasinda daha çok çalisarak daha iyi bir takim olacagiz. Daha iyi Gaziantep FK izletmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

"MAXIM BU TAKIM IÇIN ÇOK DEGERLI"

Takima tekrar dönen ve 2 gol kaydeden Maxim’in performansi ile ilgili de açiklamalarda bulunan Erol Bulut, "Maxim bu takim için çok degerli. Maxim bu takim için çok degerli. Kalitesi ortada bir futbolcu, takimda kaliteli isimler olunca seviye bir kaç kat daha fazla yükseliyor. Maxim bugün bize çok katki sagladi ama diger futbolcularimiz da bugün çok iyiydi. Maxim kaliteli bir futbolcu ve gelecek maçlarda da bize daha çok katki saglayacak. Bugün de attigi 2 goller takima önemli destegi oldu. Tüm futbolcularimiz bugün iyiydi" seklinde konustu.



"KARAR VERIRKEN TAKIMI DÜSÜNEREK KARAR VERIYORUZ"

Gaziantep ekibinin defans hattinda yaptigi degisikliklerle ilgili de konusan Bulut, "Karar verirken takimi düsünerek karar veriyoruz. Sahada en iyisini verecek kadroyu seçiyoruz. Bugün de Tosca ve Coulker’dan yana tercih kullandik. Papy de bu durumu olumlu karsiladi. Bugün böyle bir karar aldik ve bu önümüzdeki maçlarda degisebilir. Her mevkide her hafta performansa göre farkli oyuncular görev alabilir" diye konustu.

(Said Vakkas Yagci/IHA)

Kaynak: İHA