Buz Açiklamasi 'Yönetimle Oturup Konusacagiz'

Ligde 8 maçta 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabilen Yeni Malatyaspor da Teknik Direktörü Irfan Buz, istifa edip etmeyecegi sorularina, “Benim düsüncelerim çok farkli, her zaman Yeni Malatyaspor’un iyi olmasini istedigim için yönetimimizle birlikte oturacagiz, konusacagiz. Degerlendirmesini yapacagiz” diye cevap verdi.

Süper Lig’in 8. haftasinda Yeni Malatyaspor sahasinda Hatayspor’a 2-0 kaybetti. Dogu Anadolu ekibinde Teknik Direktör Irfan Buz maç sonu basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Çok üzgünüm, istedigimiz hiçbir seyi sahaya yansitamadik”

Hatayspor müsabakasini degerlendiren Buz, “Çok önemli bir müsabakaya çiktik. Gerçekten, içeride kazanmak istiyorduk. Iyi de hazirlanmistik bu hafta içerisinde. Maalesef, istediklerimizi yapamadik, 2-0 maglup olduk. Çok üzgünüm, istedigimiz hiçbir seyi sahaya yansitamadik. Çok üzgünüm. Buradan galip gelerek milli takim arasina gidelim, oradan çikmak istiyorduk. Maalesef olmadi, çok üzgünüz” dedi.

Istifa edip, etmeyecegi sorulmasi üzerine Buz, “Hakikaten baktigimizda son haftalarda skoru alamadik ama çok kötü oynamadik. Bugün kötü oynadik. Bu gün hakkettik, ona çok üzülüyorum. Bir de söyle bir sey var, biliyorsunuz benim Malatya ile çok farkli bir bagim var. Ben hiçbir zaman Malatya’nin, Yeni Malatyaspor’un kötü olmasini istemiyorum. Ilk geldigimde çok iyi hatirliyorum. 5 puandaydik, TFF ligindeydik. Çok daha zor sartlarda ligde kaldik. Ikinci senemizde Süper Lig’ e çiktik, insanlari sevindirdik. Üçüncü sene, geçen sene geldigimizde 45 puanla ligde kaldik. Hep mutluluklar yasadik, burada insanlara mutluluklar yasatmaya çalistik. Tabii ki durum degerlendirilmesi yapilacaktir, yönetimimiz ile birlikte. Ben her zaman Yeni Malatyasporumuzun iyi olmasini istiyorum. Benim düsüncelerim çok farkli, her zaman Yeni Malatyaspor’un iyi olmasini istedigim için yönetimimizle birlikte oturacagiz, konusacagiz. Degerlendirmesini yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA