Binicilik Açiklamasi TBMM Kupasi

Kupada 'Goldplay' isimli atiyla Ugur Yilmaz birinci oldu.

Binicilikte Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kupasi'ni, "Goldplay" isimli atiyla Ugur Yilmaz kazandi.

Baskent Binicilik Kulübünün ev sahipligi yaptigi özel unvan engel atlama yarismalarinin son gününde TBMM Kupasi sahibini buldu. Tek kategoride kosulan engel atlama yarismasinda Ugur Yilmaz, "Goldplay" isimli atiyla birinci oldu.

Sencer Can, "Chacco Fly BB" adli atiyla ikinciligi elde ederken, "Walouis Detoile Dies Neigesz" isimli atiyla mücadele eden Osman Sen ise üçüncü sirayi aldi.

Organizasyonla ilgili AA muhabirine açiklamalarda bulunan Baskent Binicilik Kulübü Sorumlu Koordinatörü Berna Köklü, yarislara bu sene 16 kulüpten 225 atin katildigini söyledi.

Yarislarin TRT Spor Yildiz ekranlarindan canli yayimlandigini animsatan Köklü, "Organizyonda aralarinda milli sporcularimizdan Kaan Kizilkaplan, Ugur Yilmaz, Sevil Sabanci, Hulki Karagülle, Sencer Can ve Sencer Horasan gibi çok sayida profesyonel binici yer aldi. Bugünde nefes kesen bir mücadele izledik. Sorunsuz, keyifli bir gün geçirdik. Basta sponsorumuz Ziraat Bankasi olmak üzere, katilimlarindan dolayi TBMM Genel Sekreter Yardimcisi Ferdi Simsek ile organizasyona katkisi ve emegi olan herkese tesekkür ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Yarismanin ardindan dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Kaynak: AA