2. Uluslararasi Fethiye Spor Festivali Sona Erdi

Mugla'nin Fethiye ilçesinde düzenlenen 2. Uluslararasi Fethiye Spor Festivali tamamlandi.

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ana sponsorlugunda, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan düzenlenen festivalin son gününde, bisiklet yarisi ile tenis ve bedensel engelliler plaj voleybolu müsabakalari yapildi.

Bisiklet yarisi genel klasman 90K kategorisi erkeklerde Mehmet Kanat, kadinlarda Sevcan Alper birinci oldu. Genel klasman 60K kategorisinde ise erkeklerde Cengiz Güner, kadinlarda Züleyha Dikbas birinciligi elde etti.

Plaj voleybolunda, Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlügü Oturarak Voleybol Takimi sampiyon oldu. Teniste ise erkeklerde Basaran Simsek, kadinlarda Bahar Külekçi birinciligi kazandi.

Fethiye Kaymakami Eyüp Firat, ödül töreninde yaptigi konusmada, etkinligin hem ilçenin tanitimina katki sundugunu hem de katilimcilara güzel bir cografyada spor yapma imkani sundugunu söyledi.

Organizasyonu gelecek yillarda daha genis katilimli düzenlemek istediklerini ifade eden Firat, "Özellikle kendimize 20 ülke hedefi koyduk. Farkli ülkelerin katilimiyla daha renkli etkinlikler düzenleyecegiz." diye konustu.

Konusmanin ardindan dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari verildi.

Kaynak: AA