Trabzonspor Baskani Agaoglu'ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Mesaji Açiklamasi

'Tüm gençlerimizin, Cumhuriyetin kurulusu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geliserek büyümesi ugruna verilen mücadelelerin kiymetini bilerek olgunlasmasini temenni ediyorum'.

Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Agaoglu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan mesajinda, "Bugün; Yüce Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin önderliginde büyük mücadele vererek kurdugu Cumhuriyetimizin 98. yil dönümündeyiz. Her gününde, her aninda, her yasinda, bir istikbal ve istiklal mücadelesi veren Cumhuriyetimizin 98. yilini, ilk günkü heyecanla kutlamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandi.

Cumhuriyetin sadece bir kavram, bayram veya yönetim biçimi olmadiginin altini çizen Agaoglu, "Cumhuriyet, tüm Türkiye'yi bir araya getiren büyük bir basari hikayesidir. Cumhuriyet, inanç, azim ve kararliliktir. Cumhuriyet, karakter, zeka, ileri görüs ve tek vücut olmaktir. Cumhuriyet Türkiye'dir. Türkiye de Cumhuriyet." degerlendirmesinde bulundu.

Agaoglu, mesajinda sunlari kaydetti:

"Fikirleri, ilke ve inkilaplariyla her daim yolumuzu aydinlatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari basta olmak üzere, vatan topragi için canini, kanini veren, hayatini feda eden tüm sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Gazilerimize bu çok önemli günde, bir kez daha sükranlarimi sunuyorum. Tüm gençlerimizin, Cumhuriyetin kurulusu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geliserek büyümesi ugruna verilen mücadelelerin kiymetini bilerek olgunlasmasini temenni ediyorum."

Kaynak: AA