Hatayspor, Besiktas Karsisinda Iyi Futbolla Galibiyet Hedefliyor

Kulüp baskan vekili ve basin sözcüsü Mustafa Özat:'Bizim için rakibin kim oldugu önemli degil. Kendi gücümüzü ve yeteneklerimizi biliyoruz, bunu sahaya yansittigimizda eminim ki Hatayspor'umuz maçtan zaferle ayrilacaktir'

SALIM TAS - Hatayspor Kulübü Baskan Vekili ve Basin Sözcüsü Mustafa Özat, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasinda yarin sahalarinda Besiktas ile yapacaklari maçtan galibiyetle ayrilmayi hedeflediklerini söyledi.

Özat, AA muhabirine, lige iyi basladiklarini ve kadrolarinin büyük bölümünün yeni olmasina ragmen iyi performans sergilediklerini belirtti.

Takimin her geçen maçta daha güzel bir oyun ortaya koydugunu dile getiren Özat, bunun da ligdeki siralamaya yansidigini ifade etti.

Özat, yarin sahalarinda Besiktas karsisinda önemli bir maça çikacaklarini kaydederek, söyle konustu:

"Besiktas maçina odaklandik. Besiktas tabii ki Türkiye'nin büyük takimlarindan biri, Türk futboluna çok büyük katkisi olmus bir kulübümüzdür. Gerçekten de Besiktas'i takdir ediyoruz ama maçin sahada kazanildigini bilen bir kulübüz. Onun için yola çiktik. Tabii ki yenmeyi amaçliyoruz. Amacimiz bulundugumuz yerin yukarisina çikmak veya asagisina inmek degil, bizim amacimiz her maçi 11 oyuncumuzla tamamlamak ve kazanmak. Bizim için rakibin kim oldugu önemli degil. Kendi gücümüzü ve yeteneklerimizi biliyoruz, bunu sahaya yansittigimizda eminim ki Hatayspor'umuz maçtan zaferle ayrilacaktir. Maç sahadaki alin teriyle ve mücadeleyle kazanilir. Umarim hakemin ön plana çikmadigi, sadece mücadelelerin konusuldugu bir maç olur."

- "Rakibimizi ne bizden asagi ne de yüksek görüyoruz"

Özat, ligde kazanma arzusuyla güzel mücadele eden bir takim olduklarini aktararak, "Biz bu yil lige baslarken sezon sonunda kendimize ligi ilk 10'da bitirme hedefini koyduk. Teknik ekip ve yönetim olarak hep maç maç galibiyeti düsünüyoruz." ifadelerini kullandi.

Her maçi ayni degerlendirdiklerini belirten Özat, sunlari kaydetti:

"Büyük ve küçük takim diye bizim için bir ayrim yok. Sahada 11'e 11 oynandigi zaman her takimi esit olarak görüyoruz. Rakibimizi ne bizden asagi ne de yüksek görüyoruz. Maç maç gittigimiz zaman bu istasyonlar bizi nereye götürür bilmiyoruz. Her durak, her maç iyi bir performans, iyi bir taktik sonucundaki oynamalar sonucunda güzel sonuç alinirsa biliyoruz ki bu yol bizi güzel yerlere tasiyacaktir. Ne kimseye hayal gördürmek ne de kimseyi oldugumuzun daha altinda göstermek istiyoruz."

Besiktas maçinda taraftarlari her zaman oldugu gibi yanlarinda görmek istediklerini aktaran Özat, "Taraftarlarimiz maçta 90 dakika boyunca takimi desteklesinler. Maçin son anina kadar takimlarinin yaninda olmalarini rica ediyorum. Insallah bu hafta galibiyetimizi kutlariz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA