Gaziantep FK'li Futbolcu Dogan Erdogan'dan Galatasaray Maçi Yorumu Açiklamasi

'Motivasyonlu sekilde bu girdaptan çikmamiz daha kolay olur. O yüzden biz Galatasaray maçini çikis olarak görüyoruz'

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasinda 31 Ekim Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karsilasacak olan Gaziantep FK'nin orta saha oyuncusu Dogan Erdogan, 3 puan alarak çikis yakalamak istediklerini belirtti.

Erdogan, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptigi açiklamada, son iki haftadaki performanslarinin iyi olmadigini söyledi.

Kötü performanslarinin farkinda olduklarini ifade eden Erdogan, "Lig maratonunda bazen inis ve çikislar oluyor. Galatasaray gibi büyük maçlar bu durumlarda önemli ve güzel. Motivasyonlu sekilde bu girdaptan çikmamiz daha kolay olur. O yüzden biz Galatasaray maçini çikis olarak görüyoruz. Galatasaray'in ardindan art arda galibiyetlerle puan durumumuzu yukari çekmek istiyoruz." dedi.

- "Maçta daha fazla savasmamiz ve galibiyet istememiz gerekiyor"

Erdogan, bazen maçlarda istenmeyen durumlarin yasandigini belirterek, bu durumun takimda birtakim olumsuzluklarin olusmasina neden oldugunu dile getirdi.

Performans düsüklügüne hiçbir sebep gösterilmemesi gerektigine dikkati çeken Erdogan, sunlari kaydetti:

"Maçta daha fazla savasmamiz ve galibiyet istememiz gerekiyor. Bu durumu takim içerisinde iki haftadir görüsüp, konusuyoruz. Son maçtan sonra birbirimizi sarmamiz, yardim etmemiz gerektigini konustuk. Bunu Galatasaray maçinda göstermek istiyoruz. Zorlu maçlarin motivasyonu farkli oluyor. Bazen 'bu kolay maç, disimize göre bir rakip' dediginiz zaman motivasyon düsüklügü olabiliyor. Bazen fikstür zorlugu bazi takimlara güzel yansiyabilir. Bize de güzel yansiyacagini düsünüyorum. Su an kendimi çok iyi hissediyorum. 3 haftadir 11'de baslayip elimden geleni yapmaya çalisiyorum."

Erdogan, teknik direktör Erol Bulut'un kendisine güvendigini ve takim arkadaslarina yardimci olmaya çalistigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA