Futbolun Efsaneleri, Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri'nde Bulusuyor

Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) ve ÇEVKO isbirligi ile genç futbolcularin gelisimlerine katki saglamak amaciyla baslattigi Yildiz Futbolcu Seminerleri’nin ilki Eskisehir’de basliyor.

Pepsi, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) ve ÇEVKO is birligiyle futbolu desteklemeye ’Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor. Futbola gönül vermis ve bu alanda kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin gelisiminin hedef alindigi proje kapsaminda genç yetenekler, yarin Eskisehirspor Kulübü Vali Nafisi Demirkol Tesisleri’nde üç fazdan olusan egitim ve deneyim seminerlerine katilacak.

Üç asamali egitim seminerleri

Bir gün sürecek seminerde, Türk futbolunun renkli simalarindan olan Teknik Direktör Yilmaz Vural, A Milli Futbol Takimi formasini giyen Türk futbolunun deneyimli ismi Engin Baytar ve spor programi sunucusu ve spikeri Melih Gümüsbiçak, genç futbolseverlere deneyimlerini aktaracak.

Ikinci bölümde ise uzman spor hekimleri, gelecekte yildiz bir futbolcu olmak isteyen genç yeteneklere, yeteneklerini sürdürülebilir kilmak için egitimler verecek. Sakatlanmalarinin önüne geçebilmek için dikkat edilmesi gerekenler ve spor hayatlarinin devamliligi için gerekli olan beden disiplinleri uygulamali olarak anlatilacak.

Son bölümde ise ÇEVKO Vakfi’nin uzman egitmenleri futbolcu adaylarinin ayni zamanda çevre bilincine sahip olmalari için sürdürülebilirligin önemi ve geri dönüsümün faydalari hakkinda egitim verecekler. Ayrica proje kapsaminda ÇEVKO Vakfi destegi ile pet siselerden geri dönüstürülmüs formalar, egitim alan genç yeteneklere hediye edilecek.

Eskisehir’den sonra Ankara ve Izmir ile devam edecek Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri’nde, egitmen destegini yine TSYD ve ÇEVKO saglayacak.

Kaynak: İHA