Abdullah Avci Açiklamasi 'Iyi Yoldayiz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, iyi yolda olduklarini söyledi.

Süper Lig’in 11. haftasinda sahasinda Çaykur Rizespor’u 2-1 maglup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avci, basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Avci, karsilasmada sakatlanan Gervinho’nun durumuna iliskin olarak sözlerine baslayarak, "Gervinho’nun MR’i çekildi, sag çapraz bagi kopmus. Geçmis olsun. Hem kulübümüze hem Gervinho’ya geçmis olsun. Büyük ihtimal, 5-6 aylik süreçtir. Bazen maçi kazaniyorsun duygularin yukari çikiyor ama insan, oyuncu sagligi önemli" dedi.

Avci, bu oyuncunun yerine bir arayis olup olmayacagi yönündeki soru üzerine, "Zaten sezon basindan beri bir planlamamiz var. Yarisirken de transfer için arayisimiz devam ediyor her bölgeye isim bakiyoruz. Ama Gervinho’nun sakatligi sonrasi net bir kanat oyuncusu olacak gibi görünüyor" ifadesini kullandi.

"Insallah dogru izler birakirim"

Maç sonunda tribünlerin kendisini çagirmasi sonrasi göz yaslarini tutamamasina iliskin ise Avci, "Duygusal adamimdir. Ben de bu yörenin insaniyim. Sehri, insanlari samimiyetini seviyorum. Kasim 10’da 1 sene olacak. Çok güzel duygular yasiyorum. Bu duyguya, coskuya, tarihe insallah dogru izler birakirim. Bir teknik adama oyuncu grubuna yasamasi çok güzel duygular yasatiyorlar. Onlara tesekkür ediyorum" seklinde konustu.



Avci, ligde kolay maçin olmadigini belirterek, "Herkesin bir takim organizasyonlari, oyuncu kalitesi var. Rizespor takimin ön tarafinda orta sahasinda her an oyunu degistirecek oyunculari var. Tabeladaki yeri oyunu oyuncu kalitesini yansitmiyor. Oyunda geriye düsebilirsin. Iki kez formasyon degisikligi yaptim. Iyi bir yoldayiz taraftar destek oluyor. Bunun temeli iletisim, saygi ve sevgi. Ligin daha 11. haftasini oynadik. Sabirli, sakin olunmali, destek istiyorum. Bunu duygulari karistirmadan istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA