29 Ekim'de Fark Olusturmak Için Uçtular

Sinop’ta yeni olusum içerisinde olan parasüt ekibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami nedeniyle Türk bayragi açip yaklasik 600 metre uçtu.

Sinop’ta yaklasik 10 kisiden olusan parasüt ekibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda farkindalik olusturmak amaciyla Sinop’un Karli köyünde yamaç parasütü yaparak yaklasik 600 metre yükseklikten uçtu.

Konu ile ilgili açiklama yapan yamaç parasütü sporcusu Levent Gül, “Sinop’ta yeni olusum içerisinde olan bir grubumuz var yamaç parasütü . Yeni bir spor Sinop için arkadaslarla bir araya geldik. 29 Ekim’i bu sekilde kutlayalim istedik bayraklarimizi açtik havada süzüldük emniyetli güzel bir sekilde indik. Sinop’ta bu isi ilk yapanlardan biriyiz böyle bir ekibimiz var bu sporu yeni yeni yapmaya çalisiyoruz ekibimiz gittikçe büyüyor Insallah ileride Sinop’un en güzel en iyi spor branslarindan biri olacagina inaniyoruz cografyamiz, rüzgarimiz her seyimiz bu is için uygun 29 Ekim dolayisiyla bu uçusu yapmak istedik bayraklarimizi açtik emniyetli bir sekilde havalandik emniyetli bir sekilde de indik. Amacimiz 29 Ekim’e biraz daha heyecan katmakti gayet te güzel oldugunu düsünüyorum. Tabii gönül isterdi ki buradan kalkip Sinop meydana inmek ama maalesef rüzgar ve cografya su an için uygun degil. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA