Spor Toto 1. Lig Ekibi Eyüpspor'a Yeni Sponsor

Nesine.com, 20212022 sezonu boyunca Eyüpspor'un forma sirt sponsoru olacak

Spor Toto 1. Lig takimlarindan Eyüpspor, forma sirt sponsorlugu için Nesine.com ile sözlesme imzaladi.

Eyüp Stadi'nda gerçeklestirilen imza törenine, Eyüpspor Kulübü Baskani Murat Özkaya, asbaskan Fatih Kulaksiz ve Nesine.com Üst Yöneticisi (CEO) Halit Gülbakanoglu katildi.

Törende açiklamalarda bulunan Fatih Kulaksiz, anlasma kapsaminda bu sezon formalarinin sirt bölümünde Nesine.com yazisinin yer alacagini belirterek, "Türk sporuna her sartta destek veren, Türkiye'nin sans oyunlari sektöründeki öncü ve lider markasi Nesine.com ile yaptigimiz bu is birliginin hayirlara vesile olmasini diliyorum." ifadelerini kullandi.

Eyüpspor'un Türkiye'nin önemli spor kulüplerinden biri oldugunu vurgulayan Halit Gülbakanoglu ise, "Nesine.com olarak, semt kulüplerimizin, özellikle gençlerimizi spora kazandirma adina desteklenmesi ve yasatilmasi gerektigine yürekten inaniyoruz. Eyüpspor'un benim için özel bir tarafi var. Geçmiste baglarimin oldugu bir semt, bur kulüp olmasi, özellikle heyecan ve gurur verici. Hem Eyüpspor Kulübü hem de Nesine.com tarafinda, bu süreçte emegi olan herkese çok tesekkür ediyorum. Imzamizin iki tarafa da hayirli olmasini diliyorum." seklinde görüs belirtti.

Kaynak: AA