Ömer Erdogan Açiklamasi 'Bu Gidisatimizi Güzel Sonuçla Devam Ettirebiliriz'

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan ligin ikinci sirasinda olmaktan mutlu olduklarini ve Besiktas’i yenerek bulunduklari yerde kalmak istediklerini söyleyerek, "Bu gidisatimizi güzel sonuçla devam ettirebiliriz" dedi.

Süper Lig’in 11. haftasinda Hatay Stadyumu’nda Besiktas’i konuk edecek olan Hatayspor, çalismalarina devam ediyor. Hatay Stadyumu’nda yapilan idmanin ilk 15 dakikasi basina açik gerçeklestirildi.

Isinma hareketleri ile baslayan idman, dar alan ve 5’e 2 top kapma ile devam ederken, son olarak taktik idmani yapildi. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan maç maç baktiklarini ve Besiktas maçina odaklandiklarini söyledi.



Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan ligin en derin kadrosuna sahip güçlü bir rakiple oynayacaklarini belirterek, “Zor bir mücadele çünkü Süper Lig’de bana göre en derin kadroya genisligine sahip güçlü bir rakibe karsi oynayacagiz. Kendi evimizde oynayacagiz ve buradaki ambiyansin futbolculara moral ve motivasyon olarak yansiyacagini düsünüyorum. Iyi bir durumdayiz, cumartesi günü bu gidisatimizi güzel sonuçla devam ettirebiliriz. Bulundugumuz noktadan memnun ve mutluyuz. Bu hafta alacagimiz galibiyetle orada kalmamizi saglariz. Ama ligin ilk çeyregini oynadik daha zorlu maraton var önümüzde. Biz haftadan haftaya bakiyoruz, ilk önümüzdeki maça iyi hazirlaniyoruz. Iyi bir mücadele ve futbolla taraftarlarimizi mutlu etmek istiyoruz” dedi.



"TAMAMEN MOTIVASYONLA ILGILI"

Hatayspor’un ligde en fazla sari kart gören ikinci takim olmasi ile ilgili olarak ise, “Oyuncularim iyi motive oluyor demek, hirslilar. Gerçi bazi kartlar gereksizdi, itirazdan alinan kartlar da vardi. Oyuncularimiz sahada hem haksizliga gelemiyorlar, adrenalin yüksek olunca farkli tepki gösteriyorlar hem de o anki performansini kendileri sorgulayinca sari kartlik pozisyon olusuyor. Tamamen motivasyonla ilgili beni çok rahatsiz etmiyor” ifadelerini kullandi.

Erdogan su anda Onur ve Sackey disinda herhangi bir eksikleri olmadigini söyledi.



Ligin ikinci sirasinda olmalarinin baski yaratmadigini tam aksine mutlu ettigini belirten Erdogan, “Ikinci sirada olmamiz herhangi bir baski olusturmuyor, oyuncularda bundan dolayi keyifli. Zaten hedeflerimiz için ilk 3-4 gibi açiklama yapmadik. Öyle bir zorunlulugumuz oldugunu da düsünmüyorum. Tabii su an oldugumuz noktadan mutluyuz. Oralarda kalmayi basarirsak güzel olacak ama öyle Istanbul takimlari gibi sampiyonluk iddiasi ile sezona baslamadik” diye konustu.

Daha sonra idman basina kapali olarak devam etti.

(Gökhan Aklan - Adem Karagöz/IHA)

Kaynak: İHA