Logo Yazilim The Hammers Ödülleri'nde Altin Ödüle Layik Görüldü

Logo Grup Pazarlama Baskani ve Begüm Ars Türk:'Türkiye'nin pazarlama alaninda en kapsamli ödüllerinden biri olan The Hammers Ödülleri'nde 'Bilisim ve Teknoloji Sektöründe En Iyi Pazarlama Takimi' kategorisinde altin ödül almak gurur verici'.

Logo Yazilim, Türkiye sinirlari içerisindeki tüm sektörlerin pazarlama ve pazarlamayi kapsayan tüm alt bölümlerindeki ekip basarisini degerlendiren The Hammers Ödülleri'nde "Bilisim ve Teknoloji Sektöründe En Iyi Pazarlama Takimi" kategorisinde altin ödüle layik görüldü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 3 ana kategori ve 41 alt kategoride yapilan basvurular, özel bir jüri tarafindan degerlendirilerek, kazananlar 26 Ekim'de Wyndham Grand Istanbul Levent'te yapilan The Hammers Ödül Töreni'nde duyuruldu.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen ve bu yil bilisim ve teknoloji sektöründe birincilik ödülünü kazanan ekibin lideri olan Logo Grup Pazarlama Baskani ve Begüm Ars Türk, sunlari kaydetti:

"Türkiye'nin pazarlama alaninda en kapsamli ödüllerinden biri olan The Hammers Ödülleri'nde 'Bilisim ve Teknoloji Sektöründe En Iyi Pazarlama Takimi' kategorisinde altin ödül almak gurur verici. Pazarlama ekibimiz dijital dönüsümün hizina ve sürdürülebilirligine katki saglamak amaciyla, hem bilisim farkindaligi yaratilmasina yönelik pazarlama planlarini hayata geçiriyor, hem de tüm pazarlama dünyasinda rol model olacak dijital proje ve is süreçlerine liderlik ediyor. Bu anlamda basarimizin farkli kurumlardan çok degerli jüri üyeleri tarafindan tescillenmesi bu yolda ne kadar dogru hamleler yaptigimizi gösteriyor."

Açiklamaya göre, Türk ayrica Fast Company Türkiye dergisi tarafindan belirlenen DIJITAL CMO 50 listesinde yer alan isimlerden biri oldu. Fast Company Dergisi Dijital CMO 50 listesi, Türkiye'de yeni nesil pazarlama liderlerini ortaya çikarmayi, onlarin basarilarini paylasmayi ve bir platformda bulusturmayi hedefliyor.

Kaynak: AA